De la căldura nebună din troleibuz ouăle unei bătrâne au scos puișori

Căldurile de peste 40 de Grade Celsius în rutierele și troleibuzele din capitală scoase la iveală chiar și fără un termometru. Mai ales după ce unei bătrâne de 67 de ani din capitală care se afla într-un troleibuz i-au ieșit puișori din ouăle pe care avea de gând să le ducă la un market.

Incidentul s-a întâmplat chiar pe linia 37 în timp ce cheochea Evghenia, cunoscută pentru ouăle ei de casă de calitate înaltă, mergea la un market din capitală să ducă acolo câteva ouă de vânzare. Din cauza căldurilor de nesuportat din transportul public, din geanta doamnei Evghenia s-au început a auzi brusc niște sunete de puișori.

„Am rămas șocată, drept să vă spun. Stăteam în trolebuz și muream de căldură, mă rugam mai repede să ajung la market să le dau ouăle și să mă întorc acasă.. dar când mă uit în sacoșă, o grămada ouă stricate cu gălbenușul pe jumătate ieșit în afară și de acolo au ieșit câțiva puișori… Doamne Dumnezăule, toată viața mea am transportat ouă dar așa nebunie nu mi s-a mai întâmplat“ – ne-a declarat doamna Evghenia făcându-și semnul crucii.

Regia transporturilor publice a fost imediat anunțată să ia măsuri, mai ales că pasagerii sunt transportați în condiții inumane. O primă măsură a fost deja luată – toți pasagerii care vor călători cu transportul public pot primi gratuit câte un ziar cu conținutul unui partid politic pentru a-l folosi drept evantai.

Între timp, doamna Evghenia s-a bucurat pe de-o parte, fiind că marketul i-a cumpărat puișorii de găină cu un preț de 5 ori mai mare decât costul ouălelor. Și managerul marketului se arată mulțumit de acest negoț, acesta ne-a declarat mândru că din puiii de găină și puțină chimie se produc câteva sute de doze de pateu care se unge pe pâine.

Articole asemănătoare