Călduri nebune la Parlament. Voronin s-a făcut palid și mai n-a putrezit

Căldurile nebune din ultima vreme au ajuns și la Parlament, acolo unde, în pofida aerului condiționat, unii deputați precum Vladimir Voronin nu mai puteau suporta să lucreze la 18 grade celsius de căldură.

Deputatul Vladimir Voronin s-a arătat deranjat de căldurile mari din interiorul legislativului, în timp ce cetățenii din transportul public din capitală ar visa ca pe aceste călduri să aibă 18 grade celsius. Astfel, acestuia mai nu s-a făcut palid pe față și era cât pe ce să putrezească de căldură:

„Stimaaați colegi, eu zic să chemăm urgența fiindcă uite că domnului Voronin i s-a făcut rău cu toate că nu-i nici chiar atât de cald. Dar miroase până aici, nu știu din ce cauză, parcă miroase a mortăciune. Dragi deputați, apelul meu către voi în această perioadă este să vă spălați de două ori pe zi, cât mai des. Aici la parlament nu degeaba avem șapte băi pentru bărbați, șapte pentru femei dar și două saune. Folosiți aceste privilegii fiindcă deputații trebuie să vină la muncă curați, spălați în fața cetățenilor.” – a declarat Igor Grosu, președintele Parlamentului, de la tribună. Pe de-o altă parte a intervenit și deputatul Bolea:

„Auz Igor, mirosul ista nu vine de la domn Voronin dar de la Alaiba că a adus azi în pauza de la amiază niște pepeni murați de acasă să-i mănânce, a împuțit tot parlamentul. La ce mai avem cantină la parlament și bucătari?” – l-a întrebat Bolea retoric pe Grosu.

Articole asemănătoare