Când l-a văzut pe Ceban dansând de ziua Capitalei, Chirtoacă a organizat iarăși un bal

Nu cumva să rămână în urmă. După ce l-a văzut pe Ion Ceban dansând de Ziua Chișinăului în PMAN, fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă nu s-a lăsat bătut.

Acesta a mers iarăși alături de niște prieteni în beciul niștor rude de la Băcioci și s-a apucat de cântat și de dansat chiar în timp ce transmitea live pe Facebook. În live-ul său de pe Facebook, Chirtoacă li s-a adresat fanilor:

„Dragi prieteni, Ceban crede că el poate dansa mai bine ca mine? Na.” – a ciocnit Chirtoacă din metalele pe care le ținea în mână, după care a continuat: „Eu pot și mai bine ca Ceban. Fiindcă când eram eu primar, pe scena de la Chișinău se jucau adevărate piese de teatru. Eu am cerut-o pe Anișoara în căsătorie, am plâns pe scenă alături de voi. Am dansat alături de voi de o sută de ori mai bine decât Ceban. Ceban nici nu poate dansa, se mișcă parcă-i un robot. Eu am frecventat cursuri de dans în tinerețe și încă țin minte, eram la școală în cercul de dans și în aceeași școală cu Ceban, el era două clase mai în jos. Păi el nici nu dorea să frecventeze cercul de dans, se rușina.” – s-a lăudat Chirtoacă fanilor săi.

L-am sunat pe Ceban pentru o reacție iar acesta ne-a sugerat să-l întrebăm pe Chirtoacă despre situația pe când Chirtoacă era în clasa a 7-a iar Ceban într-a 5-a. Potrivit lui Ceban, pe atunci acesta i-ar fi dezbătut dinții lui Chirtoacă.

Articole asemănătoare