Candidatul PSRM la Parlamentare: un fost coleg de armată de-al lui Dodon

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a înaintat candidatul la alegerile parlamentare care vor avea loc în luna iulie. Este vorba depre Ion Lungu, un cetățean din Briceni care a activat cândva cu Dodon la Armata Sovietică din Republica Moldova și în spatele căruia se ascunde un trecut de apreciat.

Ion Lungu ar fi migrat cu părinții încă de când era mic în Statele Unite ale Americii, acolo unde a studiat economie, a predat ca profesor la un liceu iar peste un timp a devenit ambasador al republicii Moldova în Statele Unite. Acesta ne-a reprezentat acolo țara timp de 10 ani.

După aceasta, el a decis să se întoarcă acasă să facă armata în republica Moldova, posibilitatea fiindu-i oferită de black card, un fel de green card care în acea vreme îi readucea acasă gratuit pe moldovenii care erau stabiliți în Statele Unite.

Aici ajuns, Ion Lungu s-a lansat în Partidul Socialiștilor unde a devenit primat de Briceni pe lista PSRM. Iar la ziua de astăzi, Socialiștii au decis să-l includă pe domnul Ion Lungu ca primul pe lista lor la Prezidențiale, datorită meritelor sale aduse pentru întrega Republică! Ce exemplu frumos pentru noi toți, domnu Ion Lungu a muncit din greu pentru a ajunge unde a ajuns.

Articole asemănătoare