Carlas Dreams sparge tăcerea: „Numele meu real este de fapt Toly Druga”

Cântărețul moldovean de muzică populară Carlas Dreams sparge tăcerea. La un post de radio din România acesta și-a dezvăluit identitatea într-o pauză publicitară rugându-l pe moderator să nu spună la nimeni acest lucru. Însă ghinion, Carlas Dreams se afla la momentul divulgării secretului, în emisie directă.

În cadrul unei emisiuni la un radio din România, cântărețul de muzică populară, adică pop, Carlas Dreams, și-a dezvăluit din greșeală identitatea lăsându-i pe fanii său cu gura căscată. În timp ce vorbea cu moderatorul de la radio, Carlas Dreams credea că la momentul dat ar fi fost pauză de publicitate și acesta nu era auzit de către ascultători:

„Băi Morare, hai că tu de când mă tot bați la cap și mă rogi să-ți spun cine sunt. Hai că am să-ți zic numai ție, dar să știi numai tu și echipa și vă rog să nu spuneți la nimeni. Numele meu real este de fapt Toly Druga și în Republica Moldova eu mai cânt și filmez videoclipuri sub un alt nume unde lumea îmi vede fața. Dar eu acolo pur și simplu special cânt rău și mă prefac, mă lămâiesc cum zicem noi în Moldova, că chipurile nu știu a cânta. Asta așa, ca lumea să nu-și dea seama că eu-s Carlas, înțelegeți? Dar vă rog asta să ținem între noi și să nu spuneți la nimeni, fiindcă lumea o să vrea autografe de la mine și vor dori selfie-uri cu fața mea adevărată, dar eu nu vreau acest lucru.” – a declarat Toly Druga. „Bă Carlas, stai un pic frate.. bă suntem în emisie directă, ai de capu meu…” – au fost cuvintele moderatorului care brusc a întrerupt emisia directă.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Mai mulți ascultători au rămas muți după ce-au auzit cele spuse și au crezut că ar fi vorba de vreo glumă. Cu toate acestea, l-am contactat pe Toly Druga iar acesta a dezmințit informațiile: „Da vapșeta asta cine-i Carlas Dreams? Vreo fată din Anglia sau ce? N-am auzit de dânsa, dar și pân la urma urmei dacă lumea crede că eu îs Carla aceasta apăi eu vă răspund sincer că nu e așa, eu sunt mai săxi decât Carla. În curând am să lansez un clip o să chicați pe buci, o să vă placă mult.” – ne-a declarat Toly Druga care ne-a și trimis o poză lăudându-se cât de sexy e:

Poza pe care Toly Druga ne-a trimis-o în privat pentru a ne demonstra cât de sexy e.
Articole asemănătoare