Cavcaliuc cu noi declarații la TV: „Dodon e un pedic, un гомосек socialist”

Declarații de ultimă oră din partea lui Gheorghe Cavcaliuc – fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției. Și de această dată acesta aruncă cu nămol în oponenți. În cadrul unei Emisiuni la TV acesta l-a atacat chiar pe Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor.

În cadrul emisiunii TV, Gheorghe Cavcaliuc a declarat: „Numai puține persoane știu lucrul ăsta dar sincer să vă spun agenți de-ai mei de patrulare l-au prins pe Dodon cum se îmbăla cu Filip Kirkorov în mașină. Când polițiștii l-au oprit pe Dodon, care era la volan, el repede își închidea cămașa și i-a închis lui Kirkorov bumbul la pantaloni.. așa că să știți că Dodon e un pedic, un гомосек socialist așa cum nu ați mai întâlnit. Pe de-o parte se dă apărător al familiei tradiționale, dar pe de-o altă parte are aventuri amoroase cu Filip Kirkorov. Asta-i Moldova oameni buni, încă să vedeți câte detalii voi mai scoate la TV despre politicieni și vedete de la noi…”

Totodată, Cavcaliuc a anunțat că încă câțiva socialiști sunt homosexuali însă nu a dat nume exacte fiind că s-ar teme să nu fie amenințat. Deși primele amenințări la adresa lui Cavcaliuc deja ar și fi apărut. Un video în care Cavcaliuc întreține relații sexuale cu o păpușă gonflabilă ar fi apărut pe rețelele sociale și distribuit pe canalul de Telegram a lui Bogdan Țârdea. Într-un alt video, Cavcaliuc a fost surprins cum urinea beat într-o seară de la etajul 7 al blocului din Capitală în care acesta trăiește.

Reamintim că Cavcaliuc a început acuzațiile împotriva oponenților politici cu câteva zile în urmă acuzând-o pe jurnalista Nata Albot de faptul că aceasta ar fi transportat marijuana, care s-a dovedit însă a fi pătrunjel.

Articole asemănătoare