Cavcaliuc desemnat ca „P!darasul Anului“ de către revista VIP Magazin

Titlul de Onoare „P!darasul Anului“ i-a fost oferit politicianului Gheorghe Cavcaliuc de către revista VIP Magazin – o revistă care desemnează titluri diferitor persoane de interes public din republica Moldova.

Ideea i-ar fi venit unui juriu al revistei VIP Magazin format din Renato Usatîi dar și alți membri al Partidului Nostru. Totodată, aceștia au desemnat și alte titluri printre care: „Putoarea Anului“ pentru Igor Dodon, „Pușlamaua Anului“ pentru Ilan Șor și „Bolșevicul Anului“ pentru Vladimir Voronin.

Cavcaliuc s-ar fi arătat dezamăgit de această decizie și a atacat juriul revistei în instanță, acolo unde Cavcaliuc cere despăgubiri de 3000 de Euro – banii de care acesta are nevoie de mult timp pentru o operație la testicule, dat fiind faptul că-i lipsește unul. Mai mult, Cavcaliuc și-a îndemnat toți oponenții politici să se retragă din cursa pentru prezidențiale, fiind că acesta ar avea pentru toți dovezi că aceștia ar fi comis cândva ceva ilegal.

Cavcaliuc a reamintit spre exemplu despre deputatul din PSRM, căruia nu a vrut să-i dea un nume, că acesta ar fi fost prins cândva cum făcea treaba mare după un copac din spatele parlamentului, probabil din cauza tușoncei.

Articole asemănătoare