Cavcaliuc prima zi la Penitenciarul 13: „Mă simt ca acasă, e foarte bine”

Fostul lider al Partidului PACE Gheorghe Cavcaliuc a fost astăzi dus la Penitenciarul 13, acolo unde i-a fost amenajată o celulă modernă de către foștii săi cunoscuți din poliție. Chiar dacă va sta închis acolo în următoarele 30 de zile, Cavcaliuc nu pare prea trist.

Mai întâi Gheorghe Cavcaliuc a primit un mic tur prin incinta închisorii pentru a se familiariza cu locația. Mai apoi, acesta a avut posibilitatea de a cunoaște câțiva pușcăriași care-i vor fi viitorii vecini de celulă cu care va avea șansa să joace fotbal sau baschet.

Cumătrul lui Cavcaliuc care este polițist dar și administratorul Penitenciarului 13 a declarat motivul pentru care pe de-o parte se bucură ca Cavcaliuc va petrece timpul acolo: „Știți, Gheorghe acasă și așa avea o grămada treabă de făcut. Aici măcar mai intru la dânsu în celulă, o să mai jucăm câte un bilot, om mai bea câte un păhărel de bere și seara am ne-om duce prin oraș că nu-ți zice nimeni nimic, doar știi că în Moldova când ai un cumătru pe undeva păi e totul posibil”

Și Cavcaliuc s-a arătat mulțumit de cumătru-său. După câteva păhărele de vin, Cavcaliuc ne-a declarat: „Putea să fie mai rău, dar 30 de zile aici în închisoare nu-i mare lucru, mai ales când îl ai pe cumătru lândă tine, un televizor, un mătras moale, internet, mâncărică bună și băutură.. ce-ți mai trebuie? Sincer să vă spun eu deja mă și simt ca acasă, sunt bine merci… că aici nu-i fumei-mea care să-mi spună fă ceea, fă cealaltă. Aici eu fac ce vreu, când vreu ies, când vrei vin” – ne-a declarat Cavcaliuc pe Skype din celula sa nou amenajată.

Articole asemănătoare