Cavcaliuc rupe tăcerea: „Eu am lăsat-o gravidă pe Rihanna”

Noutăți de ultimă oră în lumea showbizului internațional în care este implicat atât Gheorghe Cavcaliuc, fostul şef adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei cât și artista din România Ana-Maria Rihănescu, cunoscută ca și Rihanna. Cavcaliuc susține că el ar fi cel care a lăsat-o însărcinată pe Rihănescu.

După ce zilele trecute Rihanna, care ar proveni dintr-o familie de romi, s-a arătat în spațiul public sugerând că este însărcinată, se pare că a apărut și tatăl viitorului copil care deja dorește să-și asume succesul. Cavcaliuc susține mare și tare că se întâlnește deja de un an de zile cu artista cunoscută în toată lumea și că el ar fi tatăl viitorului copil pe care Rihanna îl poartă. Pe de-o altă parte, Rihanna l-a acuzat pe Cavcaliuc de aberații și i-a reproșat că copilul nu-i aparține lui, ci unui alt bărbat cu care Rihanna ar avea o relație mai serioasă:

„Pe Gheorghe îl cunosc de aproape un an de zile și suntem prieteni foarte buni, l-am cunoscut la un concert și am avut puțin o relație, care însă n-a durat mult. După aceea ne-am înțeles totuși să rămânem doar prieteni și-i mai dădeam câte un bilet gratuit la concertele mele în față să vină să mă vadă, îl mai invitam din când în când la mine acasă când eram singură și-mi era plictisitor. Dar nu-i copilul lui, zău vă spun. Copilul va avea o altă culoare a pielii, chiar mai întunecată decât a mea și vă veți da seama că copilul este al cu totul și cu totul unui alt bărbat, dar nu a lui Gheorghe. Chiar nu-mi imaginez cum poate scoate el pe gură așa ceva, am să-i șterg numărul și-l voi bloca, sunt dezamăgită și am să merg să depun plângere la procuratura de la Londra pentru ca Cavcaliuc să răspundă.” – a declarat Ana-Maria Rihănescu (Rihanna) într-un interviu pentru un post de televiziune din Anglia.

Cu toate acestea, Cavcaliuc o acuză în continuare pe Rihanna și consideră că nu se face așa: „Eu cu Rihanna ne-am întâlnit des și treaba noastră, dar eu sunt convins că copilul este al nostru, că al altcuiva n-are cum să fie. Da, ne-am mai certat uneori fiindcă mie nu-mi plăcea cum ea cânta, dar acest lucru n-a fost un motiv de ceartă care ne-a despărțit. Ea a vrut să se despartă de mine, dar eu de ea nu și eu credeam că noi suntem prieteni și mai departe, păcat că ea acum și-a schimbat părerea și mă ponegrește în așa hal, eu i-aș fi cel mai bun tată la copil. Dacă nu mă crede, când o să se nască copilul păi dă să facem un test și o să-i demonstrez că-i copilul meu.” – i-a reproșat Cavcaliuc Rihannei fiind contactat de echipa noastră.

Pe de-o altă parte, văzând că în presă se vorbește din ce în ce mai mult despre acest lucru, Rihanna a decis totuși să publice o altă poză în care alături de ea se vede și tatăl copilului. Astfel, aceasta speră să demonstreze faptul că Cavcaliuc n-are dreptate:

Rihanna alături de adevăratul tată al copilului

Promo Stai acasă și n-ai de lucru? Numai trântorul trândăvește, moldovanul muncește. Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md

Articole asemănătoare