Cavcaliuc supărat rău pe Morari: „N-are cum, copilul seamănă leit cu mine”

După dezvăluirea faptului că copilul jurnalistei Natalia Morari ar fi de fapt și al lui Veaceslav Platon -omul de afaceri fugar pe urmele căruia a fost inițiat un dosar penal, Cavcaliuc nu a ezitat să apară și el în presă dezvăluind că copilul i-ar aparține de fapt lui și nu lui Platon.

Jurnalista Natalia Morari de la TV8 a făcut dezvăluirea șocantă că copilul ei ar aparține și lui Veaceslav Platon iar la scurt timp a hotărât să părăsească funcția de administratoare TV8 și emisiunea pe care o conducea la aceeași emisiune – în schimb Morari își va deschide un propriu canal TV pentru copii ca să uite de politică.

Cavcaliuc nu o lasă însă baltă, acesta a apărut într-un live pe Facebook unde se arată supărat pe Natalia Morari și-o acuză de infidelitate: „Eu cu doamna Natalia Morari am avut niște aventuri și legături de prietenie, cum poate copchilu să fie al lui Platon? N-are cum oameni buni, vă rog să nu mă mai comparați cu Platon și dacă vă uitați mai atenți apăi copilul seamănă leit cu mine, da nu cu Platon. Mai spun o dată: nu are cum. Acestea sunt minciuni și presiune pe mine, ce eu nu-s un tată bun? Chiar i-i rușine Nataliei să recunoască cine este tatăl adevărat al copilului? Mdaa, asta chiar m-a supărat tare… Nu mă mai puneți într-o oală cu Platon…”

Pe de-o altă parte, Natalia Morari neagă spusele lui Cavcaliuc: „Da, am avut cândva și ceva cu Cavcaliuc, dar unde copii cu omul ista? Lui nici nu i se scula drept să vă spun, păi de unde și cum să faci un copil și un viitor cu omul ista? Mie-mi plac mai degrabă oamenii de afaceri care știu ce vor de la ei, așa cum Veaceslav. Toată lumea zice că el e rău, dar nu-i drept, el cu mine nici o dată nu a fost rău și nu a pus un deget pe mine, sincer vă spun” – a declarat Natalia Morari la ultima ei emisiune înainte de a părăsi platoul.

Totuși, este incert cine este într-adevăr tatăl copilului. Atât Cavcaliuc cât și Platon dar și Natalia Morari au fost invitați la Emisiunea Vorbește Moldova unde vor fi interogați și vor trece prin detectorul de minciuni dar și un test medical pentru a se scoate la iveală al cui este copilul în realitate.

Articole asemănătoare