Ce-a făcut Maia Sandu cu florile pe care i le-a dăruit Dodon de ziua de naștere

Cu toate că după ziua ei de naștere doamna Președinte a republicii Moldova Maia Sandu a dăruit florile primite în dar persoanelor care treceau prin fața preșidinției, florile care au venit în dar de la Dodon au găsit cu totul pe altcineva pe care să-l facă fericit.

Este vorba despre căluțul Giovanni, calul Președinției care este folosit în depărtări oficiale în țările din orientul mijlociu – acolo unde în astfel de vizite de stat doar caiii sunt permiși drept intermediu de transport legal.

Calul s-ar fi bucurat mult de buchetul de flori pe care Maia Sandu l-a primit de Dodon. Acesta l-a mâncat cu poftă, demult nemaimâncând un buchet de trandafiri atât de gustos. Peste ceva timp a fost însă nevoie de intervenția medicului veterinar, fiind că calului i-ar fi stat rău probabil din cauza florilor – apucându-l diareea și vomitând florile.

Dat fiind faptul că calul mai nu ar fi murit din cauza florilor lui Dodon, staff-ul Maiei Sandu a decis ca data viitoare să arunce florile primite în dar de Dodon direct la gunoi.

Articole asemănătoare