Ce păcat: Miss Cimitir ANULAT anul acesta din cauza Pandemiei

Vești proaste pentru iubitoarele de selfie-uri pentru Instagram și sesiuni foto prin cimitirele din republica Moldova după ce Miss Cimitir a fost anul acesta anulat din cauza pandemiei de Covid.

Ministerul sănătății a luat această măsură din cauza că Paștele Blajinilor nu va avea loc. De aceea toate moldovencele sunt rugate să-și păstreze încălțămintea cu tocuri și rochiile colorate acasă în dulap sau să meargă la cimitir într-o zi înainte sau după paști pentru o sesiune foto alături de bunici sau străbunici.

Pentru Natalia, o vlogheriță și model de la noi, decizia a venit pe neașteptate ducându-o într-o depresie profundă. Contactată de redacția noastră aceasta ne-a declarat că se simte foarte îndurerată, fiind că ea și prietenele ele au vrut să meargă de Paștele Blajinilor la cimitir, să facă acolo niște frigărui pe mormântul bunicului decedat de 10 ani în urmă și să posteze niște poze pe instagram, cum aceasta face de obicei.

Petrea însă, un alt moldovean din Hâncești, a venit cu o idee ingenioasă: acesta a instalat o cameră de vedere la mormântul străbunicei sale și va putea sărbători Paștele Blajinilor chiar de acasă. Totodată, acesta va transmite evenimentul live pe Instagram și va da prietenilor like-uri și comentarii de pomană – nu ouă sau cozonaci, cum se face de obicei.

Articole asemănătoare