Ceban condamnă ploile din Capitală: „E un atac politic la adresa mea”

Primarul Capitalei Ion Ceban a venit cu o explicație încercând să justifice apariția ploilor și inundațiilor din Chișină. Acesta crede că acestea ar fi nimic altceva decât un atac cu scop politic din partea oponenților săi politici.

Ceban a dat vina pe Victor Chironda pe care l-a dat de curând afară din primărie concedindu-l. Potrivit lui Ceban, Chironda cu niște deputați din PAS ar fi împrăștiat în realitate mai multe tone cu cisterne de apă inundând astfel orașul pentru a-i strica imaginea lui Ceban:

„Ploile din capitală nu sunt chiar așa cum par, sunt ploi normale.. dar în spatele la toată treaba asta stau de fapt oponenți politici care mă urăsc. Alde Chironda cu cei din PAS au încărcat tone cu cisterne cu apă de la mai multe iazuri de prin satele țării și le deșartă acum prin Chișinău, împrăștie toată apa să creadă lumea că aceste calomnii sunt vina mea, când eu toată viața mea am lucrat cinstit și alături de profesioniști cinstiți precum domnul Dodon. Cum a zis și colegiul de Partid Țârdea, antihristul e aproape iar sfârșitul lumii se apropie, dragi Chișinăuieni. Trebuie de ales pe socialiști să facă iarăși poreadkă cum se spune, doar vedeți câte s-au făcut de când eu îs primar de Chișinău.”

Deputații PAS vizați au catalogat aceste acuzații drept povești și vedenii de-ale lui Ceban. Aceștia cred că Ceban ar lucra cu Țârdea la niște conspirații electorale împrăștiind tot felul de prostii pe la televizor și prin internet.

Pe de-o altă parte, Ceban a declarat că a și început a lua primele măsuri, după o înțelegere cu un bun prieten din Egipt. Acesta va aduce la Chișinău 78 de elefanți și 129 de cămile care vor suge o mare parte a apei de pe străzile capitalei.

Articole asemănătoare