Ceban supărat pe Sandu: „I-am scris un mesaj privat pe Zoom și n-a răspuns”

După ce în ultima vreme primarul Capitalei se supără din cauza a tot felul de lucruri, de această dată acesta s-a supărat însuși pe Președintele Republicii Moldova Maia Sandu. Acesta se plânge că i-a scris acesteia un mesaj privat în cadrul unei conferințe pe Zoom, iar aceasta doar l-a văzut și nu i-a răspuns.

Astăzi, în cadrul unei ședințe cu Maia Sandu și alți oficiali din R. Moldova, Ceban a rămas profund dezamăgit după ce Președinta nu i-a răspuns acestuia la mesajul privat pe care acesta i l-a trimis pe Zoom în timpul conferinței online:

„Eu doamnei Sandu i-am scris un mesaj pe Zoom, în privat. Am întrebat-o zic bună Maia, ce mai faci, cum la tine – nimic rău mai în scurt.. dar ea nimic. Niciun răspuns. Numai mi-a văzut mesajul, adică doar mi-a dat seen că eu am văzut acest lucru, fiindcă la un moment dat ea s-a oprit din vorbit și mi-a citit mesajul, dar nici măcar nu mi-a răspuns. Foarte dureros, așa nu se procedează doamnă Sandu, cetățenii v-au ales ca să răspundeți și la mesajele private ale Primarului Capitalei, de ce mă ignorați pe mine? V-ați supărat că v-am prins cum împingeați cu Alaiba stâlpii din Capitală? Sau cum stricați asfaltul când mergeați pe el cu mașina prea repede?” – a scris Ceban pe Facebook, după care însă a șters postarea, așa cum obișnuiește acesta de obicei.

Am contactat-o pe Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, pentru a-i afla poziția și a o întreba de ce nu i-a răspuns lui Ceban la mesajul său privat, iar aceasta ne-a declarat: „Eu sincer să vă spun da, am văzut mesajul, dar nu am timp de jocurile domnului Ceban. Eu nu-s colega sa socialistă care, ați văzut și dumnevoastră prin interneturi, mânca borș în timpul conferinței online. Păi ori lucrăm, ori mâncăm, ori îi întrebăm pe alții ce fac și-i invităm pe la film, așa cum m-a invitat pe mine odată domn Dodon în cadrul unei emisiuni politice. Eu n-am timp de jocuri, domn Ceban mi-a scris în privat ceva de genul: salut zaika, ce mai faci, cum la tine? Eu nu-s zaika nimănui, ca să fie clar pentru toți.” – ne-a declarat Maia Sandu.

Articole asemănătoare