Cei 5 deputați care i-au cerut lui Putin să demisioneze au sărit toți odată de la etajul 13

Situație bizară la Kremlin, acolo unde zilele trecute 5 deputați i-au cerut lui Vladimir Putin să demisioneze din funcția de președinte. Astăzi cei 5 deputați au fost găsiți căzuți în gol.

Potrivit administrației de la Kremlin, cei 5 deputați ar fi pur și simplu hotărât să sară de la etajul 13 din motive necunoscute. Cei de la Kremlin susțin că nu cunosc motivul și că le pare rău de decizia colegilor, familiile lor deja au și primit condoleanțe:

„Nu ne putem explica de ce cei 5 colegi au decis să sară toți odată de la un etaj atât de înalt, dar le dorim condoaleanțe familiilor lor. Credem că au avut probleme în familie sau au avut alte probleme pe care n-au vrut să ni le împărtășească, că dacă știam avea să-i ajutăm și să le oferim mai din timp sprijinul necesar.” – a declarat un purtător de cuvânt de-al lui Putin. Și Vladimir Putin s-a arătat îndurerat de cele întâmplate. Acesta le-a asigurat familiilor că va prelua toate costurile pentru înmormântare și le va oferi câte un ajutor bănesc în valoare de o sută de mii de ruble pentru a trece mai ușor peste cele întâmplate.

Articole asemănătoare