ATENȚIE: cetățeanul din imagine a dispărut, v-ar putea fura miliarde!

Poliția a emis un comunicat de presă prin care îndeamnă lumea la precauție după ce cetățeanul fugar pe nume Novak Vladimir Vladislav a dispărut din țară fără urme și a reușit să fure o grămada bani

Poliția a clasificat-o pe persoa dată drept cea mai căutată persoană din țară pe un moment indefinit până ce va fi găsită. Atenție însă, dacă întâlniți persoana nu purtați la Dvs. milioane sau miliarde de lei, fiind că banii vă pot fi furați. Dacă sunteți politician poliția vă îndeamnă nici să nu ieșiți afară, fiind că ați putea fi lovit de o mașină din greșeală în care s-ar putea afla Novak Vladimir.

Novak Vladimir ar urma să fie cercetat penal dacă va fi găsit. Calibatarul în vârstă de 55 de ani ar fi furat de la mai mulți consăteni găini și capre, un miliard din bugetul de stat dar și viitorul tuturor moldovenilor care nu și-au putut crea o carieră sigură acasă la ei în republica Moldova.

Dacă va fi prins, acesta riscă ani grei în pușcăria amenajată special pentru el. Dacă nu va fi prins însăm, acesta probabil își va continua aventura alături de familie la malul unei insule pe care-și va petrece restul vieții în lux de pe munca cetățenilor r. Moldova.

Articole asemănătoare