Chiar de s-a interzis. Dodon surprins la Sadova cu o panglică legată de gât

Astăzi Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a semnat decretul care interzice panglica Sf. Gheorghe dar și alte semne pe care Rusia le utilizează în războiul din Ucraina. Dodon a anunțat însă că nu va renunța la această lentă.

Fostul președinte al țării a fost surprins astăzi de către consăteni umblând prin Sadova cu un verișor de-al lui, ambii purtând la gât o lentă de-a Sf. Gheorghe de culoare neagră și orange:

„Azi mi-am scos lenta și am pus-o la gât fiindcă mi-i frig din cauza vântișorului ista de primăvară. Eu acasă n-am alte fulare de primăvară, am doar fularul acesta și mi l-am pus la gât ca să nu răcesc. Dacă a să mă amendeze apăi eu am să merg la Maia Sandu cu amenda și am să i-o pun drept pe masă, și lângă amendă am să-i dăruiesc și ei un fular de acesta. Un alt motiv pentru care mi-am pus lenta la gât este din cauza că am citit pe pagina mea din internet mai multe comentarii care-mi spuneau să-mi leg lenta de gât, poftim – provocare îndeplinită.” – ne-a declarat Dodon după care a mers mai departe prin Sadova împărțind la lume niște culioace. Acesta a dat și de Baba de la Sadova care s-a arătat foarte bucuroasă să-l întâlnească pe Dodon, mai ales că purta și panglica ei preferată:

„Oooooof, ne-o venit tătuca în sat. Domn Dodon, noi de când vă așteptăm. Bine că aț venit tăman acuma în preajmă de paști, că eu am deja câteva găini fripte și am vă dau și acolo la Chișinău vreo două pentru Galina. Da ce batistă frumoasă aveți la gât, am să vă cos un costum la dungă în lenta Gheorghevskaia și am să vi-l dăruiesc, numai vă rog eu mult să ni-l aduceți pe domnul Kirkorov și pe Sofia Rotaru că tare ne este dor de noi. Eu simt așa un gol în mine că nu i-am mai văzut demult cu ochii mei…. Da voi ce căutaț aicia? I-an v-ați dus de la noi din sat și lăsațini-l în pace pe păpușălul nostru, nu vă aninaț de dânsu. N-aveți și căta la noi în sat că nu vă prinim.” – s-a năpustit femeia la jurnaliști alungându-ne cu o mătură.

Articole asemănătoare