Poliția Moldovei pleacă în vacanță: „Avem destui bani strânși din amenzi”

Și în acest an întreaga conducere a poliției Republicii Moldova și-a luat concediu timp de opt zile. Aceștia vor merge pe litoralul Turciei pentru a se odihni un pic într-o vacanță cumună și vor reveni înapoi pe data de 10 August.

Decizia a fost luată chiar de către șeful unui inspectorat de poliție, după ce și polițiștii au fost loviți greu de perioada pandemiei – multe încăierări și certuri printre cetățeni dar și munca de acasă care i-a cam scos din minți pe polițiștii ar fi motivul principal pentru care polițișitii primesc câte un bilet să meargă să se odihnească în vacanța bine meritată.

Inspectorul șef al poliției din Capitală Andrei Gândac ne-a declarat jurnaliștilor: „Polițiștii îs oameni și ei, au și ei măcar o dată în an nevoie de niște raslabon că s-au săturat de dat amenzi în colo în coace, de dus și de salvat lumea.. ce ei îs super gheroi sau ce? Am alocat câte milioane din amenzile primite și le-am oferit domnilor polițiști un mic cadou. Păi noi avem bani destui din amenzi, mai dă doamne de atâtea amenzi și în anii viitori.”

Pe de-o altă parte, activista Maria Olaru a apărut la inspectoratul de poliție începând să urle pe acolo: „Măăăi, polițiști nebuni, sunteț niște cățăi, călăăăi. Oameni buni uitați-vă cum indivizii ieștia își permit să meargă în concediu la Turcia, dar eu umblu și urlu pe drumuri și nimeni nu mă plătește nică, eu o dată nu merg în concediu” – s-a plâns activista în fața inspectoratului de poliție în care însă nu se afla niciun polițist.

Deocamdată nu se știe cine îi va înlocui pe polițiști până când aceștia vor reveni din concediu, din surse secrete am aflat însă că Interpol dar și KGB le-ar putea prelua sarcinile cel puțin pentru câteva zile până aceștia revin.

Postarea anterioară

Moldova cu un nou câștig la Jocurile Olimpice: disciplina de a fi corupt

Următoarea postare

Copiii de la Școlile din Moldova vor fi impuși să învețe cifrele arabe

Related Posts