Chirtoacă bucuros că a ajuns în Ucraina: „Pe hartă scrie că sunt în UK, frumos aici”

După ce zilele trecute a anunțat că va merge să lupte în Ucraina, azi dimineață Dorin Chirtoacă susține că ar și fi ajuns acolo. Totuși, fostul primar al Capitalei a încurcat Marea Britanie (United Kingdom UK) cu Ucraina (UC) și ar fi zburat din greșeală în UK.

Zilele trecute fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă a anunțat că vrea să meargă în Ucarina pentru a lupta cot la cot alături de soldații de acolo. Ieri acesta și-a și luat zborul acolo, totuși, acesta a ajuns în UK (Marea Britanie) și nu în UC, adică în Ucraina:

„Uite că am ajuns astăzi în UK dragi prieteni, cred că prin Ucraina pe undeva, pe hartă cel puțin scrie că-s în UK, foarte frumos aici. Foarte bine chiar, e soare, lumea se plimbă prin parc cu câinii. Am mers și mi-am cumpărat un ceai gustos, ucrainienii chiar au ceaiuri foarte gustoase aici. Oleacă am rămas impresionat fiindcă vorbesc peste tot doar engleza, încă n-am văzut tancuri prin regiunea asta dar voi merge mai departe să-mi cumpăr deja o cască și un costum de soldat. Am să iau și niște cursuri de luptă că eu din păcate nu mă prea pricep la luptat, am vizitat câteva cursuri de Taekwondo când eram prin clasa a patra dar am uitat din păcate. O să învăț încetul cu încetul, abia aștept.” – s-a arătat Chirtoacă bucuros într-un live pe o rețea socială.

Echipa noastră jurnalistică l-a contactat pe Chirtoacă pentru a-l anunța că acesta a încurcat ceva și a zburat din greșeală în United Kingdom (UK), adică în Marea Britanie, și nu în Ucraina – acolo unde acesta a dorit originar să plece.

Totuși, acesta ne-a declarat că are de gând să rămână în UK fiindcă acolo e bine și poate va găsi ceva de lucru, fiindcă de când nu mai este primar al Capitalei – acesta nu mai are o ocupație și nici o sursă stabilă de venit.

Articole asemănătoare