Chirtoacă cu promisiuni: „Deschid un Chişinău Land dacă mă votaţi“

Noi promisiuni electorale din partea fostului Primar de Chișinău Dorin Chirtoacă care dorește cu orice preț să ajungă în parlament după alegerile Parlamentare din 11 Iulie pentru a nu mai fi șomer și a-și putea recâștiga iubirea vieții sale înapoi.

În cadrul lansării în campanie Chirtoacă a declarat la tribună: „Eu sunt unul dintre puținii politicieni din țară care a făcut ceva pentru Chișinău. Votați-mă să devin deputat și voi face și mai multe pentu Chișinău. Voi repara drumuri, voi renova clădiri și voi uni Moldova cu România. În plus, promit să deschid un ChișinăLand în capitala noastră frumoasă dacă mă votați, am și o schiță în prezentarea pe care o vedeți pe ecran. ChișinăulLand este un proiect original care va fi de zece ori mai frumos decât la OrheiLand și va fi din bani cinstiți. Vă rog votați-mă numaidecât și promit să-i propoun Anișoarei poate să-mi mai dea o șansă, dar în primul rând am nevoie de șansa voastră pe 11 Iulie dragi concetățeni“

Mesajul disperat al lui Chirtoacă a fost criticat de către mai mulți analiști politici care încă cred că Chirtoacă e de vină iar dacă va fi votat, atunci acesta ar urma să fie și mai de vină decât este în prezent. Politologul Andrei Poalelungi crede că era lui Chirtoacă s-a dus deja de-a râpa, unica șansă pe care Chirtoacă ar mai avea-o ar fi munca peste hotare la construcții.

Dorin Chirtoacă va fi unul dintre puținii candidați independenți la alegerile Parlamentare care vor avea loc în 11 Iulie, asta după ce partidul unchiului său în frunte cu Mihai Ghimpu a decis să se mute în România pentru că acolo se plătește mai bine decât la noi.

Articole asemănătoare