Chirtoacă de nerecunoscut: „Sper să găsesc măcar vreo doamnă”

Fostul Edil al Capitalei Dorin Chirtoacă a publicat o poză actuală în care nu mai este de recunoscut. Acesta a vizitat un stilist pentru a-și schimba complet aparența și a-și găsi în sfârșit vreo domnișoară sau vreo doamnă.

Chirtoacă a vizitat un stilist din Capitală unde a încercat mai multe look-uri pentru a-și schimba înfățișarea complet. Mai întâi acesta a încercat să-și lase un pic de barbă și ceva mustață pentru a părea un pic mai șarmant, stilistul său i-a recomandat însă să dea jos barba și să-și lase doar o mică bărbie fiind că nu ar arăta prea bine cu o barbă întreagă:

Chirtoacă cu barba întreagă care mai apoi i-a fost ajustată cât de cât de către stilistul său

Astfel, Dorin Chirtoacă i-a urmat sfatul stilistului și și-a dat jos barba pentru care a avut nevoie vreo 7 luni să o crească, dat fiind faptul că lui nu i-ar prea crește barba ca altor bărbați. Impresionat de rezultat, Chirtoacă a anunțat că ar urma să meargă la tot felul de show-uri televizte să-și încerce norocul și poate să găsească în sfârșit o mireasă.

Mai ales că pentru o astfel de transformare fostul Primar al Capitalei a scos binișor din buzunar. La fel ca și stilistul său, Chirtoacă crede însă că transformarea s-a meritat și are toată speranța că-și va găso în curând o cuncubină: „Păi dacă tot am venit azi la frizerie, păi nu degeaba. Am zis: dă-lă mama dracului, cu aceeași coafură toată viața mea, dă să fac în sfârșit o schimbare măcar aparenței mele dacă Orașul nu-l mai pot schimba că na, nu mai sunt primat. Eu totuși sper să găsesc măcar vreo doamnă dar și mai bine vreo domnișoară, dar vedem deja ce s-a nimeri” – a mărturisit Chirtoacă entuziasmat de noul său look.

Articole asemănătoare