Chirtoacă în Ucraina. S-a îmbătat acolo într-un buncăr și a chiuit pe cinste

Aflându-se a patra zi în Ucraina, Dorin Chirtoacă s-a îmbătat astăzi alături de niște amici de acolo chiar într-un buncăr din Ucraina. Niște prieteni au făcut un video în care fostul primar chiuia și l-au încărcat pe Telegram.

Azi dimineață în jurul orei 07:45, am primit la adresa redacției noastre niște imagini ieșite din comun. Se pare că fostul primar al Capitelei, Dorin Chirtoacă, nu încetează să ne uimească. Aflându-se a 4-a zi în Ucraina, acesta a reușit și să se distreze deja de minune. În imaginile trimise redacției noastră acesta cânta, dansa și lovea 2 capace din fier în timp ce chiuia. O imagine destul de cunoscută pentru internauți. Am reușit să luăm legătura cu câțiva dintre amicii fostului primar să vedem ce cred ei despre cele întâmplate:

,Eu nu știu ce să zic, ultima oară când am băut cu el țuică russkaia eram la mine în beci. Credeam că am stat două ore dar când am ieșit era deja toamnă și soția era demult plecată, dar și Anișoara de la Dorin o plecat. Ce să vă spun. Atunci Dorin s-a îmbătat și ne-a promis la toți drumuri asfaltet până la poartă, și nu s-a mai ținut de cuvânt.” ne-a dezvăluit verișorul acestuia. Un vecin ne-a comunicat: ,,Eu sincer știam că el vrea să se ducă în Ucraina, dar nu chiar credeam. Așa și i-am zis – băi Dorin și vrei să-ți spargă ochelarii acolo sau ce?”. Soția vecinului a intervenit în vorbă: ,,Of chiar ghine că nu mai este primar, fiindcă când eram vecini bărbatu ista a meu venea beat acasă în fiecare seară, cred că Chirtoacă-i de jină.” – ne-a declarat femeia care trăiește lângă primărie.

Am reușit să luăm legătura și cu Chirtoacă pe Viber:

Reporter: Bună ziua. Este adevărat că v-ați îmbătat acolo în buncăr și ați făcut niște probleme soldaților de acolo?
Dorin: Da. Eu nu neg faptul da eu n-am vrut, înțelegeți. Asta nu eu.
Reporter: Ce anume nu ați vrut?
Dorin: Eu eram într-un loc sub pământ, era frig, fix ca în beci și am avut nostalgie de asta, și așa s-a întâmplat. Da băieții îs de treabă, mi-o dat niște moare și mi-am revenit, mă simt mai binișor.

Reporter: Vă gândiți să mai stați acolo?
Dorin: Da unde să mă duc? Nu mă simt singur, băutură este destulă.
Reporter: Și ați ajutat acolo cumva?
Dorin: Da, m-o pus aicia într-un birou și iscălesc niște foi și le traduc la băieț în limba kazachstană și găgăuză că eu pe ambele le-am avut în liceu. Hai davai la revedere că eu nu mai am timp.

Articole asemănătoare