Chirtoacă la Hai să ne căsătorim: „Caut o domnișoară să-mi calce cămașa”

Un nou participant s-a adeverit a apărea aseară la emisiunea „Hai să ne căsătorim”. Este vorba despre nimeni altul decât Dorin Chirtoacă, fostul primar al capitalei care este în căutarea unei inimi care să-i fie alături o viață întreagă.

„Bună, eu sunt Dorin Chirtoacă și caut o domnișoară subțirică care știe să gătească bine și să facă curățenie dar ma ales să-mi calce cămașa. De dorit una brunetă, că din partea blondelor eu am cam suferit. Cât despre mine.. eu sunt un bărbat în toată firea care nu se ferește de muncă. Caut o domnișoară căreia să-i repar străzile și pe care să o țin în pene. Sper ca emisiunea aceasta mă va ajuta în acest lucru, cu Doamne ajută” – așa și-a început Chirtoacă prezentarea despre sine, până când a intervenit prezentatoarea emisiunii Lenuța Gheorghiță și a început a comenta:

„Măi Dorine, măi Dorine, moare fete după tine. Dar uite ce costum ai… vaai, să știi că pe mine tu deja m-ai și cucerit. Uite drept să-ți spun, dacă nu eram căsătorită mătincă eu deja te și luam pe tine…” – lucru care l-a făcut pe Chirtoacă să înroșească puțin.

Rămâne de văzut dacă Chirtoacă își va găsi o mireasă. Dacă da, el și viitoarea sa soție ar putea primi o călătorie gratuită la un sanatoriu din Ucraina.

Articole asemănătoare