Chirtoacă mai fericit ca niciodată după ce Crețu s-a despărțit de Usatîi

În timp ce despărțirea dintre Nina Crețu și Renato Usatîi a șocat astăzi o țară întreagă, acest lucru pare să-l fi bucurat pe fostul edil al Capitalei Dorin Chirtoacă. Acesta s-a arătat în sfârșit mai fericit și un pic mai plin de speranță.

Vestea despărțirii dintre cei doi l-a bucurat nespus de mult pe Dorin Chirtoacă care, întâmplător sau nu, tocmai se afla la o emisiune mondenă în timp ce a aflat acolo despre faptul că Crețu și Usatîi nu mai sunt împreună și au decis să meargă pe drumuri separate. Chirtoacă mai n-a sărit în sus de bucurie și a schimbat brusc subiectul, chiar în timpul emisiunii:

„Uraa, în sfârșit. Eu chiar nu puteam să înțeleg ce l-o apucat pe Usatîi. Cum de așa o fetiță frumișică ca Nina a decis să formeze un cuplu cu Renato Usatîi și nu cu mine, fiindcă eu apropo de când nu mai sunt cu Anișoara împreună încă sunt burlac și încă n-am o domnișoară. Mă simt foarte bucuros, fiindcă măcar știu că acum mai am o șansă. Eu îi pot oferi Ninei mai multe decât i-a oferit Usatîi care a dus-o prin Dubai, prin Arabiile Saudite pe acolo.. Eu doar am fost primar de Chișinău și știu prin Capitală locuri frumoase pe unde a-ș duce-o pe Nina, locuri care nu sunt știute de mulți și acolo tot găsești fel de fel de animăluțe, căprioare, pisicuțe.. am înțeles că Ninuței îi plac așa ceva. Ninuța, dacă mă vezi acum pe televizor, scrie-mi un mesaj pe Instagram numaidecât că de nu îți voi scrie eu.” – a declarat Dorin Chirtoacă în timpul emisiunii.

Chiar în timpul emisiunii mondene Chirtoacă a fost deja surprins în timp ce a urmărit-o pe Nina Crețu pe Instagram, i-a dat inimioare la toate pozele dar i-a și scris un comentariu pe care l-a citit în direct în fața întregii țări:

„Ninuța, a fost o decizie corectă și nu trebuie să regreți acest lucru. Dacă ai nevoie de susținere sufletească și de un bărbat adevărat de partea ta, atunci scrie-mi un mesaj și dă-mi un follow ca să știu. Dacă e nevoie, eu fac totul și voi rămâne acasă alături de tine, nu voi mai merge la lupte în Ucraina. Pupici, al tău Dorin.”

Articole asemănătoare