Chirtoacă își cere scuze că încă n-a fost la luptă în Ucraina, ci doar a visat

După ce zilele trecute fostul edil al Capitalei Dorin Chirtoacă a anunțat că ar fi fost în Ucraina, astăzi acesta a ieșit din nou în fața presei pentru a-și cere scuze de faptul că a uitat să menționeze un lucru important.

Fostul Primar al Chișinăului Dorin Chirtoacă a ieșit în fața jurnaliștilor pentru a-și cere scuze de faptul că a uitat să menționeze că, de fapt, acesta a fost în Ucraina și a ajutat soldații de acolo luptând cot la cot alături de ei – însă într-un vis.

„Dragi jurnaliști, v-am chemat astăzi aici pentru a clarifica un pic lucrurile dar și pentru a-mi cere scuze față de dumneavoastră. Eu am anunțat zilele mai trecute că vreau să merg în Ucraina să ajut soldații de acolo la lupte și mai peurmă v-am și spus că am fost acolo, de fapt am uitat să menționez că eu mai obișnuiesc din când în când să joc tot felul de jocuri pe calculator, plus la asta serile trecute m-am uitat la un film de acțiune și a doua zi am visat cum am fost la misiunea specială să ajut acolo soldații cum puteam eu, chiar și acum îmi aduc aminte cum în fața mea era un monstru iar la dreapta mea un unicorn – i-am împușcat dintr-o dată pe amândoi. Și nu știu cum mi se părea real. Eram la luptă și tocmai doborâsem câțiva dușmani, după care m-am trezit. După ce m-am trezit parcă mi se părea că am fost în Ucraina, v-am sunat repede pe toți și îmi pare rău că am uitat să vă zic că era un vis.” – le-a declarat Chirtoacă jurnaliștilor cu o rușine pe care n-a mai avut-o niciodată.

Totuși, medicul de familia a lui Chirtoacă, care mai este și psiholog, s-a arătat îngrijorat de starea pacientului său: „Într-adevăr pacientul meu mai are din când în când unele anomalii. Pe când era primar, mereu mă enerva cu visurile sale despre România Mare și despre Unirea Moldovei cu România. Acum în ultima vreme îmi spunea c-a visat că el ar fi unul dintre cei mai buni luptători de la noi, eu lui i-am spus să stea cumințel și să nu mai meargă pe la tot felul de țigănci și vrăjitoare, fiindcă peurmă vedem rezultatul.” – ne-a declarat Andrei Doagă, medicul lui Chirtoacă care pune mare accent pe protejarea datelor confidențiale ale pacienților săi.

Articole asemănătoare