Copiii care au vizitat astăzi Parlamentul, îngroziți de scaunul lui Voronin: „Pute a babă”

Șoc pentru mai mulți copii care au vizitat astăzi legislativul. Aceștia au rămas profund dezamăgit când tocmai ei au avut dezavantajul de a sta drept pe sau lângă scaunul lui Voronin.

Inițial copiii s-au bucurat să viziteze Legislativul, dat fiind faptul că aceștia au făcut-o pentru prima dată iar scaunele deputaților erau destul de comode și ortopedice, copiii fiind deprinși cu scaunele de la școală care mai degrabă îți strică spatele. Un copil s-a arătat însă dezamăgit după ce a ajuns să se așeze tocmai pe locul unde de obicei stă așezat Voronin:

„Fuu, scaunul ista pute a babă de aceea bătrână. Vreau să mă mut pe alt scaun, că o să-mi împut hainele peurmă și or să mă râdă ceilalți colegi la școală. Eu nu știu cine stă așezat pe scaunul acesta, dar după cum știam parcă era interzis să-ți aduci câinele la ședința din Parlament. Mai bine ies afară, am văzut destul deja și nu-mi mai trebuie, nu știam că în Parlament pute atât de tare.” – ne-a declarat băiatul de 12 ani care mai peurmă a ieșit din sala legislativului și n-a dorit să mai intre acolo. Un alt copil la fel a avut o experiență proastă după ce scaunul pe care acesta s-a așezat, de obicei locul unei deputate din Partidul ȘOR, era foarte ud și nu mirosea tocmai plăcut.

Din fericire niciun copil n-a avut de suferit. Majoritatea diriginților și profesorilor au rămas însă afară și n-au dorit să intre în legislativ, aceștia cunoscând deja cum a fost și în anii trecuți când făceau pe acolo excursii cu clasa.

Reamintim că Parlamentul a sărbătorit astăzi Ziua Ușilor Deschise, fiind vizitat de peste 1500 de oameni inclusiv de către tot felul de TikTokeri care au mers acolo doar pentru a filma câteva vide-uri pentru canalul lor de TikTok și pentru a încerca tot felul de dansuri în Legislativ.

Articole asemănătoare