Coreea de Nord renunță la restricții după ce cei infectați au dispărut peste noapte

În Coreea de Nord astăzi s-a anunțat renunțarea la restricțiile Covid după ce ultima persoană infectată de Covid se pare că a dispărut peste noapte. Liderul și Dictatorul Coreean Kim Jong Un a apărut bucuros în fața cetățenilor săi cu un mesaj de felicitare.

În timp ce prin toată lumea pandemia încă se mai regăsește prin viața cetățenilor și noile variante încă mai circulă, în Coreea de Nord se pare că Covidul a și dispărut. Dictatorul Coreean Kim Jong Un a apărut la televiziunea națională unde și-a anunțat poporul că ultimul infectat de Coronavirus a dispărut și nu mai este de găsit iar cetățenii nu trebuie să-și mai facă griji, fiindcă Guvernul nu va mai lăsa în țară străinii de din afară care nu sunt vaccinați și testați. Străinii care însă doresc să viziteze Coreea de Nord și nu s-au testat, iar mai apoi se depistează că au Covid, ar putea fi împușcați.

„Dragii mei naționali, mă bucur să vă anunț că suntem primii din lume care în sfârșit am învins pandemia de Covid. În țara noastră nu se mai regăsește niciun caz de Coronavirus, noi împreună cu trupele astăzi am mers și am dezinfectat toată țara, după ce aseară ultimul infectat de Covid a și dispărut din țara noastră și stați fără grijă, acesta nu va mai fi de regăsit vreodată. Nici America, nici Germania, nimeni n-a reușit să scape de Covid. Dar poporul nostru, datorită mie, liderul vostrul Kim Jong Un, am reușit să învingen virusul ăsta și vă dau garanția că dacă noi am învins virusul, atunci îi vom învinge și pe americani.” – a fost mesajul lui Kim Jong Un.

Totuși, câțiva jurnaliști independenți de la niște surse media secrete din Coreea de Nord au arătat că nu este chiar așa. În această țară încă ar exista sute de mii de cetățeni care sunt infectați cu Covid și încă se mai luptă cu boala. Jurnaliștii care au făcut însă publice aceste noutăți au fost prinși de către garda dictatorului Kim Jong Un și împușcați fiindcă, potrivit declarațiilor lui Kim Jong Un, ar fi răspândit afirmații false împotriva conducerii de la Pyongyang pentru a-l discredita pe lider.

Articole asemănătoare