Costiuc arestat din cauza Mariei Olar: „N-a vrut să facă live cu mine, polițiaa”

Ultima oră! Președintele partidului Democrația Acasă Vasile Costiuc a fost reținut după ce Maria Olar a sunat la poliție acuzându-l pe Costiuc de bătaie dar și de faptul că n-a vrut să apară într-un live cu Olar pentru ca activista civică să îngrămădească mai mulți urmăritori.

Ca de obicei Maria Olar a ieșit la datorie prin Capitală urlând în fața unei lumi întregi într-un live pe Facebook. Peste drum aceasta a dat de Vasile Costiuc, care în același moment la fel făcea un live pentru pagina sa de Facebook. Olar a încercat să-l convingă pe Costiuc să apară și în live-ul ei de pe Facebook, Costiuc a refuzat însă acest lucru așa că Olar s-a făcut că-i bătută.

„Oameni buni, polițiaa, chemați poliția că uite Costiuc aista o început să mă bată. Wăleu oameni buni, Costiuc mă bate cu o vargă de nuc dar nu pot să vă arăt că nu pot să întorc camera în timp ce-s în live, wăleeeu ajutor oameni buni săriți și ajutați-mă că Costiuc n-a vrut să facă live cu mine, polițiaa, a sărit la bătaie iar acum m-o apucat capul și pancriasul, wăleeu. Polițiaaaaa!” – a început Olar a țipa în live-ul de pe Facebook în timp ce se tăvălea pe jos pentru a înscena că Costiuc ar fi luat-o la bătaie. În același timp filma însă și Costiuc live-ul său unde a arătat lumii că acest lucru nu era corect: „Care bătaie oameni buni? Uitați-vă la femeia asta cum se tăvălește pe jos și se preface, și tot circul ista doar din cauza că am refuzat să-i apar în live-ul ei și să-i fac audiență. Ia-ute s-a găsite deșteapta să mă acuze de așa lucru, eu în viața mea am bătut numai o dată într-o vacă și mi-a părut rău, dar eu femei niciodată n-am bătut fa Marie.” – i-a reproșat Costiuc Mariei Olar.

Totuși, la fața locului a sosit și Poliția care i-a luat apărarea Mariei Olari după ce aceasta le-a început a urla polițiștilor la ureche: „Luați-l pe Costiuc cu voi și puneță-l în mașină că o pus mâna pe mine, iaca toată lumea de față o văzut cum el m-o atins și mai nu m-a bătut. Dacă-l luați cu voi și-l arestați apăi vă promit să nu mai fac live-uri câteva luni și să nu vă mai bat la cap atâta, dar vă rog eu frumos luați-l acolo cu voi.” – a fost oferta Mariei Olari către polițiști. Auzind acestea, Polițiștii s-au bucurat că acest lucru ar motiva-o pe Olar să nu mai facă live-uri și să nu mai urle prin capitală câteva luni de zile așa că au decis să-l încătușeze pe Vasile Costiuc și să-l ia cu ei la inspectorat.

Nu este prima dată când Maria Olar se arată supărată de faptul că o cineva nu dorește să-i apară în live-ul ei de pe Facebook. Cu două luni în urmă aceasta s-a luat de un necunoscut de pe stradă acuzându-l că-i om de-al lui Plahotniuc, asta după ce bărbatul anterior ar fi refuzat să apară în vide-ul live al Mariei Olar.

Articole asemănătoare