Cozi MARI de Black Friday la Piața Centrală: Beleaşii s-au ieftinit cu 3 lei

Black Friday – ziua în care în toată lumea, inclusiv în Republica Moldova, regăsim produse la reduceri mari. Acest lucru s-a observat și astăzi în Piața Centrală după ce în fața unui vânzător de beleași, care s-au ieftinit cu 3 lei, a fost observată o mulțime de câteva sute de oameni.

Oamenii dornici de beleași spun că sunt bucuroși să plătească cu 30% mai puțin pentru beleașii care zilele trecute încă costau 9 lei, iar astăzi au fost ieftiniți și sunt vânduți la prețul exclusiv de doar 6 lei, adică cu doar 3 lei mai ieftin.

Printre vânătorii de reduceri se află și un bărbat pensionar mai în vârstă care umbla prin piața centrală cu calculatorul și calcula cu cât va plăti mai ieftin în ziua de Black Friday. Ajuns la taraba unde se vindeau beleașii, bărbatul și-a cumpărat 10 bucăți pentru a le avea pe mai multe zile: „Văhăhă, dapăi iau-te ce reduceri peste tot. Am cumpărat zece beliaș și am plătit 60 de lei în loc de 90, păi eu de restul 30 de lei îmi cumpăr o pereche de crasofși de marcă adidas pentru nepoțăl că am văzut că și acelea sunt la reduceri mari cam peste tot”

Încălțămintea pe care bătrânul a cumpărat-o pentru nepoțel la doar 30 de lei.

Prin piață umbla și o mămică de 32 de ani, Marcica Corobcean din Chișinău, care ducea 3 sacoșe mari cu cumpărături și striga la lume să se dea într-o parte din cale: „Ho debilii ieștia, mi se bagă în drum și nu mă lasă să fac cumpărăturile ca o femeie acatări. Am fost și mi-am luat dou utiuguri de călcat haine, vreo trei mașinci de tocat carne.. lasă că trebuie de toate și îs foarte ieftine, eu sincer să vă spun așa prețuri n-am mai văzut. În total după cum eu am calculat apăi am economisit în jur de o sută de lei, păi vă închipuiți eu din banii ieștia îmi cumpăr vreo trei pachete de țigări și-mi ajung o săptămână.” – ne-a mărturisit femeia.

Peste câteva minute am întâlnit-o și pe femeie la taraba de beleași. Din cauza că aceasta mai avea o sacoșă goală, ea a hotărât să o umple cu beleași cumpărând o mulțime de beleași în valoare de 540 de lei – vânzare istorică de beleași la Piața Centrală.

Pe de-o altă parte, vânzătorii au rămas foarte mulțumiți de vânzările din piață și susțin că reducerile ar atrage oamenii la cumpărături: „Sincer să vă spun de exemplu perechea asta de încălțăminte costa în zilele celelalte 500 de lei, păi iaca eu azi am scris pe etichetă că chipurile prețul în trecut era de 700 de lei și azi le vând cu 500 de lei. Păi iaca așa lumea crede că-i Blăc Fraidăy și cumpără lucrurile care de fapt în timpul anului tot același preț îl au. Da la beliaș eu am auzit că-i vând mai ieftini azi fiind că le-o trecut srocu și în plus beleașîi ceia vânduț mai ieftin oricum nici nu aveau cine știe ce umplutură” -a fost declarația șocantă a unei vânzătoare de încălțăminte din Piața Centrală.

Articole asemănătoare