Cuciuc a început a plânge când a văzut cum dansează doi TikTokeri moldoveni

Șoc pentru cântărețul de muzică populară și artist al poporului Igor Cuciuc. Acesta s-a arătat profund dezamăgit după ce-a văzut cum dansează doi tineri moldoveni pe rețeaua socială TikTok. Ba mai mult, lui Cuciuc chiar i-au curs lacrimile de tristețe și de rușine.

Cei doi tineri se arată într-un video de pe TikTok în care dansează, chiar dacă se cunoaște că nici unul din ei nu poate dansa. Acest lucru l-a deranjat pe cântărețul de muzică populară Igor Cuciuc care în cadrul unei emisiuni mondene de la TV s-a arătat dezamăgit de cei doi tineri și a ajuns la concluzia că din cauza tiktok-ului lumea de la noi din moldova degradează:

„Doamne mă uit la tineretul nostru și mi se rupea inimioara asta mea de moldovean, care a crescut la țară și care cântă muzică pentru suflet și pentru popor. Stăteam adineaori pe TikTok-ul cela și mă uitam la niște nebunii pe-acolo, când colo mi-au apărut fără să vreau doi tineri. Tinerei, frumușei, parcă îmbrăcați ca atări, dar când s-au apucat să danseze pe versurile la un cântec popular.. M-au luat lacrimile sincer să vă spun, uite și acum îmi vine a plânge. Avem noi în Moldova oameni talentați care într-adevăr știu a dansa și a cânta, dar la ce iese crețoșii ieștia pe tiktok și ne dau țara de rușine. Ei nici nu pot dansa calumea, la ce a ajuns tineretul nostru? Parcă mai aveam artiști în țară și oameni măreți, dar fie au îmbrătânit, fie au decedat sau au plecat peste hotare iar pe tiktok-ul de la noi au rămas toate sperietoarele de cioare. Măcar chiar și de dansezi, da vizitează niște cursuri de dans și apoi bagă pe TikTok sau măcar uite că este acum interneturi, youtuburi unde poți vedea niște lecții de dans… chiar îmi pare rău de așa tineri, mai bine s-ar apuca de carte sau s-ar învăța deodată a dansa, iar peurmă să iasă în fața lumii. Dar nu să se facă de rușine, că eu cu așa tineret îmi voi retrage înapoi cuvintele piesei mele: Moldoveni veniți acasă.” – ar fi declarat Cuciuc în cadrul emisiunii referindu-se la tinerii dați.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Vide-ul cu cei doi a strânit și numeroase comentarii pe rețeaua socială TikTok. Iată vide-ul în care cei doi frumoși dansează:

„Tot tună și-i adună” – susține un internaut în comentariile video-ului celor doi. O altă internaută a scris: „Doi proști, iaca na s-au unit legendele” – comentariile oglindesc destul de bine părerea celorlalți internauți. L-am contactat pe Cuciuc pentru o reacție la telefon, dar acesta nu a fost de găsit pentru că se afla la o nuntă împreună cu Filip Kirkorov. Totuși, din fericire Cuciuc s-a oferit benevol în a le oferi lecții de dans gratuite celor doi tineri dacă aceștia ar fi cointeresați:

„…La urma urmei le arăt eu cum să f acă doi pași înainte, unul înapoi și cum să danseze un dans popular. Absolut gratuit, cu condiția că vor merge cu mine la o nuntă și vor dansa tot așa ca să râdă lumea oleacă pentru a mai uita de griji.” – a declarat Cuciuc tot în cadrul emisiunii date.

Articole asemănătoare