Cuciuc va scoate un cântec nou pentru a-i atrage acasă pe alde Ilan Șor

Marele cântăreț de muzică populară din R. Moldova Igor Cuciuc a decis să compună o piesă împreună cu cunoscuta trupă Carla’s Dreams. Este vorba despre piesa “Hoților veniți acasă…” care li se adresează în special lui Șor, Plahotniuc dar și altor politicieni corupți care au părăsit țara.

Noua piesă care de fapt a dat chiar naștere colaborării între trupa Carla’s Dreams și cântărețul de muzică populară al neamului Igor Cuciu ar urma să fie lansată în viitorul apropriat. Aceasta s-ar putea bucura de o mare popularitate în rândul moldovenilor, la fel ca piesa Moldoveni veniți acasă pe care tot Igor Cuciuc a compus-o. Versurile ar fi cam la fel, însă adresate hoților fugari din R. Moldova.

„Hoților veniţi acasă, c-avem o ţară frumoasă.
C-avem o ţară frumoasă, lume.
Plaha, Șor, Platon și alți, nu vă mai înstrăinaţi
Nu vă mai înstrăinaţi, lumeee..

Cam așa va suna strofa de refren a piesei pe care o vom lansa împreună cu Carlas Dreams, va fi un fel de amestec între muzică populară și rap-ul lui Carlas Dreams care, prin câteva cuvinte mai speciale din cântecele sale vechi, Carlas îi va băga și-i va scoate pe toți furătorii și hoții care au fugit din țară. Eu în schimb am să vin la refren cu așa oleacă de lelele și refrenu-i puțin mai vesel, dar mai mult nu vă pot divulga la moment fiindcă piesa ar urma să apară curând.” – a declarat Igor Cuciuc la un post radio din țară.

Am contactat-o pe Carla Drăguțan, purtătoarea de cuvânt a trupei Carla’s Dreams, iar aceasta ne-a confirmat faptul că în curând va fi scoasă o nouă piesă din partea trupei care va fi în parteneriat cu Igor Cuciuc. Totodată, purtătoare de cuvânt ne-a declarat că la baza noiii piese ar sta o piesă mai veche de-a trupei numită “Dă-te-n C… Mă-ti” pe care deja o cunosc toți moldovenii. Mai mult, după apariția piesei la Chișinău ar putea fi organizat un concert în Capitală doar pentru ca piesa să fie cântată live în fața cetățenilor, pentru a-i sensibiliza să lupte și mai mult pentru a-i prinde pe hoții de miliarde și a-i pune la răcoare.

Articole asemănătoare