Curse ilegale de mașini în Chișinău. Poliția l-a amendat pe Vin Diesel

Inspectoratul Național de Securitate Publică a organizat o operațiune specială după ce a aflat că faimosul actor Vin Diesel va participa la curse ilegale de mașini chiar pe străzile din Chișinău.

Potrivit INSP, verificările au început în jurul orei 21:00, iar după zece minute de stat la pândă în tufișuri, unor agenți le-a căzut în plasă chiar faimosul actor american Vin Diesel, cunoscut și ca Dominic Toretto din filmele The Fast and the Furious. Actorul a dat dovadă de bun simț și nu a opus rezistență, nici nu a încercat să fugă de la fața locului, ca să nu își bată joc de mașinile polițiștilor.

Poliția precizează că capturarea lui Vin Diesel a fost posibilă după ce doi polițiști mai plinuți au sărit în fața mașinii actorului iar acesta nu a mai avut loc pe unde să scape: “În urma verificărilor efectuate, lui Vin Diesel i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare și întocmit un proces verbal, după care infractorul a fost adus la sediul poliției pentru a face poze cu comisarul.” – a declarat un polițist.

În total au fost verificate doar două automobile, fiind întocmite la fața locului două procese verbale, totodată ceilalți șoferi participanți la curse au reușit să scape. Acest fapt se datorează stării deplorabile a drumurilor dar și a mașinilor polițiștilor, care după atâtea urmării ca în filme, s-au plictisit să mai urmărească bolizii prin oraș.

Poliția amintește că în cazul în care dețineți informații despre ceilalți actori din filmele Fast and Forious, să apelați la numărul de urgență pus la dispoziție. “Capturarea întregului grup de criminali poate fi făcută și cu ajutorul dumneavoastră.” – se precizează pe site-ul poliției. Pe de-o altă parte, actorul Vin Diesel care l-a vizitat recent pe un verișor din Republica Moldova a rămas dezamăgit de controlul poliției și a anunțat că nu ne va mai vizita țara, fiindcă aici nu se dă voie să conduci prea repede dar nici calitatea drumurilor nu-ți permite.

Articole asemănătoare