Autorii știrilor Moldfy
Moldfy.com este cel mai credibil site de știri din republica Moldova.…
Noi pe social media
mod întunecat

„Dă-mi doamne voce și auz muzical”. Johy Davis a mers la Biserică să se roage

Moldfy

Noutate bombă în lumea mondenă din Republica Moldova după ce cunoscutul artist Johy Davis ar fi mers la o Biserică, acolo unde s-a rugat pentru bunăstarea persoanală dar și pentru alte lucruri căruia acestuia momentan îi lipsesc.

Chiar dacă este vorba despre o Biserică catolică, Johy Davis și-a cerut scuze crezând că era vorba despre o biserică normală pe care toată lumea o vizitează: „După părerea mea, Biserica e Biserică indiferent ce Biserică este. Important e să mergi acolo și să te rogi pentru păcatele tale.” a răspuns Johy unui fan în comentariile de pe Instagram.

L-am telefonat pe artist pentru a-l întreba ce a căutat la Biserică iar acesta ne-a răspuns că a fost acolo să se roage pentru lucrurile căruia acestuia îi lipsesc și pe care el și le dorește: voce și auz muzical, o piesă calumea, un ordin al Republicii, un partid politic pe care-l va conduce și un bărbat adevărat în viața sa.

Nu este prima dată când Johy vizitează o Biserică. Potrivit lui, acesta merge în fiecare an de câteva ori pentru a face acolo niște poze pentru Instagram și a-și impresiona fanii.

Postarea anterioară
Om cu masca

Bărbat din Capitală a leșinat după ce înainte de a-și pune masca a mâncat mămăligă cu mujdei de usturoi

Următoarea postare

Andrei Năstase a decis să devină și preot: „Politica și Religia sunt una și aceeași”

Related Posts