De la politician la tractorist. Cum s-a schimbat cariera lui Serioja Sîrbu

Fostul Deputat Sergiu sau Serioja Sârbu, unul dintre cei mai controverși politicieni din republica Moldova, a apărut recent la emisiunea Vorbește Moldova pentru a dezvălui secretul cum din fosta sa carieră de politician a devenit tractorist – jobul pe care orișicare moldovean și-l dorește.

În cadrul Emisiunii, fostul deputat s-a plâns despre condițiile mizere de muncă din Parlamentul Republicii Moldova declarând: „Doamna Natalia, știți.. lumea crede că e ușor să lucrezi în parlament, dar vă spun eu că nu e așa. Lucrezi uneori chiar noaptea la ora 12, votezi legi.. stai pe scaun și faci ghimaroi și la urmă încă și mai primești un salariu extrem de mizer de vreo 29 mii de lei.. ce acesta-i salariu? Ăștia nu-s nici măcar două mii de Euro. În Suedia deputații primesc undeva la 6 mii de euro lunar, dar la noi unde așa ceva?”

La întrebarea prezentatoarei de ce Sergiu Sârbu a decis să devină tractorist, acesta a declarat: „Pur și simplu la mine și bunicul a fost tractorist, și tatăl și avem trei firme de boi în Hâncești.. eu cu boiii mă înțeleg și ei parcă mă înțeleg pe mine, mai că suntem făcuți unul pentru altul. Mai în glumă mai în serios dar salariul pe tractor este mai mare, fiind că am deja contracte cu diferite țări Europene printre care și Moscova. Dar important este că eu mai primesc o pensie de deputat în valoare de 19 mii de lei, nu e mult dar măcar ceva ceva mi-a rămas de la fosta profesie de parlamentar”

Postarea anterioară

Ce păcat: Miss Cimitir ANULAT anul acesta din cauza Pandemiei

Următoarea postare

ULTIMA ORĂ: Dodon se proclamă rege și declară Moldova drept Monarhie

Related Posts