De râs sau de plâns? Dodon a jucat Șah împotriva sa și a pierdut

Moment cu totul jenant pentru liderul socialiștilor și fostul președinte al republicii Moldova Igor Dodon. Fiind șomer și singur acasă zilele trecute acesta a încercat să joace Șah împotriva sa, dar a pierdut.

Momentul jenant a fost împărtășit chiar de Dodon însuși într-un video pe Facebook în care acesta a recunoscut că în ultima vreme a cam uitat cum să joace Șah – acest lucru îl confirmă și faptul că juca doar cu damele albe de Șah.

Mai mulți analiști politici cred însă că lui Dodon i-ar fi nimerit prin buzunar vreun gram de marijuana sau Galina i-a pus în plăcinte cu totul o altă buruiană decât mărar – din această cauză Dodon ar fi cam tulburat în ultima vreme și ar face alianță cu cei pe care-i considera recent dușmani sau ar juca șah cu el însuși și ar pierde.

Uniunea Șahistilor Alianței Sovietici (UȘAS) pe care Dodon o conduce a anunțat imediat să-i retragă lui Dodon liceența de master șahist – un rang înalt pe care Dodon îl deținea. Totodată, soția lui Dodon Galina a contactat și ea la rândul ei presa plângându-se de faptul că bărbatul ei, de când nu mai e președinte, ar sta cu fundul în sus toată ziua și nu ar face nici o treabă nimic prin casă.

Articole asemănătoare