De Ziua Chișinăului: Snoop Dogg va cânta pentru angajații de la Primărie

Surpriză de zile mari pentru toți angajații primăriei. Cu ocazia Zilei orașului Chișinău Primarul Capitalei Ion Ceban a anunțat că Snoop Dogg, celebrul cântăreț de muzică rap din Statele Unite, a fost invitat pentru a-i relaxa un pic pe angajații primăriei cu prezența sa.

Ion Ceban, primarul Capitalei, l-a invitat pe Snoop Dogg tocmai din Statele Unite și l-a rugat să vină în Republica Moldova pentru un mic concert privat la care vor participa un grup strâns de persoane: angajații de la Primăria Municipiului Chișinău.

Inițial, iubitorul de marijuană Snoop Dogg ar fi refuzat invitația dar când Ceban i-a transmis că-i oferă o sumă de bani cum se cuvinte din bugetul Primăriei, raperul American nici nu a mai stat pe gândur și a acceptat invitația Primarului Capitalei însă cu o mică condiție: Să-i fie permis să fumeze în spațiul închis al Primăriei, lucru pe care Ceban, în mod excepțional, ar urma să i-l permită.

La concertul dat ar fi fost invitată și Shakira, o altă cântăreață cunoscută, dar Ceban a hotărât să repare mai degrabă niște drumuri din banii dați și crede că Snoop Dogg ajunge: „Ne bucurăm că angajaţii primăriei vor avea prilejul de a se răslăbi puţin, cum zicem noi. Eu am avut o convorbire telefonică cu domnul Snoop Dogg și cu echipa sa de Management care ne-a asigurat că undeva pe diseară aceștia vor ateriza la Aeroport, sperăm să se primească și să nu intervină vreo problemă că angajații de la Primărie de mult îl așteaptă pe Raper” – ne-a mărturisit Ceban în timp ce efectua ultimele pregătiri împreună cu echipa sa de la Primărie.

Angajații Primăriei se arată foarte entuziasmați de evenimentul care ar putea avea loc în această seară. Aceștia și-au permis să scoată câțiva bani din niște proiecte ale orașului și să cumpere șampanie, baloane dar și niște apărătură mai bună pentru ca raperul american Snoop Dogg să poată performa așa cum este deprins la el acasă în Statele Unite.

Articole asemănătoare