De Ziua Independenței: Gavriliță și-a vopsit buzele și părul în culorile tricolorului

În semn de recunoștiință față de Ziua Independenței de astăzi, 27 August 2022, Prim-Ministrul Republicii Moldova Natalia Gavriliță și-a vopsit părul și buzele în culorile steagului Republicii Moldova.

Noul Look al Prim-Ministrei i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliștii invitați astăzi la o conferință de presă. Gavriliță i-a asigurat că este vorba despre vopsea de păr temporară care ține doar câteva zile:

„În semn de solidaritate cu Ucraina am decis să-mi vopsesc părul în culorile steagului Ucrainei și buzele în culoare roșie. Totodată, acest styling mai reprezintă în primul rând recunoștiința mea față de Ziua Independenței Republicii Moldova, fiindcă eu practic acopăr toate culorile steagului. Îi îndemn și pe ceilalți cetățeni, dacă sunt patrioți adevărați, să-și vopsească și ei părul în culorile steagului sau măcar să poarte haine, o șapcă, niște ciorapi în culorile tricolorului. Astfel noi arătăm că ne iubim țara.” – a declarat Gavriliță la conferință după care a plecat fără a mai răspunde la întrebări, din cauza că se grăbea să depună flori împreună cu Maia Sandu și Igor Grosu.

Gavriliță nu este unica care face un astfel de gest. Aflându-se în pușcărie, Marina Tauber a anunțat că are de gând să-și facă un tatuaj cu Republica Moldova pentru a-și arăta iubirea față de patrie. Totodată, fosta membră Șor ar recurge la acest gest pentru a fi lăsată mai devreme din pușcărie fiindcă la mijlocul lunii viitoare are o programare la coafor.

Articole asemănătoare