De Ziua Îndrăgostiților: O femeie și-a bătut soțul cu noul fier de călcat

Caz șocant în Capitală chiar pe 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiților. Nemulțumită de cadoul pe care l-a primit în dar de la propriul soț, o femeie și-a bătut bărbatul cu noul fier de călcat. La fața locului a fost nevoie de o ambulanță dar și de o echipă de poliție.

Drama familială s-a produs chiar astăzi de 14 Februarie la Chișinău. Aflându-se în momentul schimburilor de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, femeia a rămas foarte dezamăgită când a văzut că soțul i-a dăruit un fier de călcat așa că a despachetat fierul de călcat și l-a luat pe bărbat la bătaie chiar cu fierul de călcat:

„Cum noi suntem căsătoriți de 5 ani și skatina ista a meu mi-a cadonat un fier de călcat? Un căcat de utiug? Ce să fac cu dânsu dacă el anul trecut tot mi-a dăruit un fier de călcat care s-a stricat că el s-a îmbătat o dată ca animala când a venit acasă și a trântit mai multe lucruri în pământ, printre care și vechiul fier de călcat. Păi eu am zis că decât să cinstească iară și să arunce și fierul ăsta de călcat în pământ, mai bine îmi bag piciorul în cadoul lui și i-l dau drept în cap. Eu aud de la prietenele mele și de la vecine că bărbații le oferă de Valentin și Valentina cine romantice, călătorii pe la mare, pe la munte, le dă un telefon nou. Dar aista a meu îmi dă un utiug, dumnecația mamei lui. Dapăi eu lui îi gătesc în fiecare zi, îi spăl hainele și am grijă să se ducă la lucru curat ca un om și la urmă cu ce mă aleg? Cu un fier de călcat? Așa nu merge băiete, lasă că acum o să se învețe minte nemernicul ce este el.” – le-a declarat femeia unor polițiști ajunși la fața locului care au vrut să afle motivul pentru care aceasta și-a bătut soțul cu noul fier de călcat.

Bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru ca acesta să fie dus de urgență la spital. Atât medicii cât și polițiștii susțin că n-au mai întâlnit așa caz: „Doamne ferește, ți se ridică părul în cap când auzi așa cazuri. Bine că bărbatul n-a suferit traume mai grave, la moment acesta se află într-o stare stabilă dar va fi nevoie să mai rămână internat vreo două săptămâni pentru că starea sa se poate agrava în orice moment.” – susține Ghenadie Ciobanu, medicul neurolog care l-a întâmpinat pe pacientul dat cu multiple lovituri.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

În același timp poliția susține că de această dată va lua măsuri cu mult mai dure decât a luat anul trecut, femeia ar putea fi închisă pentru 30 de zile după care se va decide în continuare.

Nu este prima dată când femeia și-a tratat bărbatul în așa fel. Anul trecut tot această doamnă mai nu și-a gâtuit soțul după ce a primit în dar de ziua ei de naștere un simplu trandafir de 50 de lei. Din fericire aceasta a putut fi oprită la vreme de către vecinii altertați care tot se aflau la aniversare și au chemat poliția la timp ca să-i despartă pe cei doi.

Articole asemănătoare