De ziua Poliției de Frontieră contrabandiștii le-au cadonat câte un sac cu țigări

În fiecare an pe data de 10 iunie Poliția de Frontieră a Republicii Moldova își sărbătorește ziua. Anul acesta a fost o sărbătoare mai deosebită pentru polițiștii de frontieră.

Cu toții ni-l amintim pe faimosul contrabandist Vanea Auzeac din Briceni, prins la vama română cu 40 de cutii de țigări. În acest an contrabandistul a decis să le facă o surpriză polițiștilor de frontieră moldoveni și a organizat un eveniment la care au luat parte mai mulți contrabandiști faimoși din țară, dar și polițiști. Evenimentul a avut loc într-o parcare, astfel încât toată lumea să își poată parca mașinile de lux.

Mai mulți trecători au observat ceremonia organizată fastuos în care oamenii legii au fost felicitați și premianți cu câte un sac plin cu țigări. La deschiderea ceremoniei a luat cuvântul Vanea, acesta a declarat: “Știm cu toții cât este de greu să cauți țigări în mașinile noastre. Pe parcursul anilor, tehnicile noastre de a ascunde țigările s-au îmbunătățit, dar asta nu înseamnă că poliția a stat pe loc. În această zi specială, eu și cu prietenii mei am decis să vă ușurăm munca, și să vă dăm în dar, câte un sac cu țigări! Felicitările noastre!”

După înmânarea premiilor, politiștii de frontieră împreună cu contrabandiștii s-au urcat în mașini și s-au dus într-o pădure, la un grătar, pentru a mai uita de toate ilegalitățile care se comit uneori pe la frontierele țării. Totuși, imediat după ziua poliției de frontieră, adică astăzi, contrabandișii au fost amendați și arestați de către polițiști.

Articole asemănătoare