De Ziua Vinului. Doi beţivani cunoscuți zăriți la Chișinău

Surpriză chiar de Ziua Vinului care s-a desfășurat ieri la Chișinău. În centrul Capitalei au fost zăriți Vladimir Voronin ținându-l sub braț pe președintele belarus – Alexandr Lukașenko.

Dictatorul Belarusului a luat o mică pauză pentru a veni tocmai la Chișinău ca să sărbătorească Ziua Vinului. Din surse de încredere am aflat că acesta n-a dorit să facă o Zi a Vinului și în Belarus, din cauza că se teme de proprii cetățeni:

„Am venit cu bunul meu prieten Dima la Capitală pentru a degusta vinul moldovenesc, că-i tare bun. Eu am o mătușă la Taraclia care-mi trimite câte-odată genți din Moldova, îmi mai trimite ea și câte o sticlă de vin. Iar acum vă voi spune mai exact unde a fost pregătit atacul asupra Belarusului de către Rusia, și dacă cu șase ore înainte de operațiune nu s-ar fi declanșat o grevă preventivă asupra pozițiilor. Patru poziții, vă arăt harta, am adus-o. Ei ar fi atacat trupele noastre din Belarus și Ucraina, care erau la exercițiu. Prin urmare, nu am declanșat acest război, conștiința noastră este curată.” – ne-a declarat Lukașenko.

Am vrut să-l intervievăm și pe Vladimir Voronin, dar acesta ne-a trimis în „nahren” din motive necunoscute. Probabil era deja sub influența alcoolului.

Articole asemănătoare