DECIS. Susținătorii Socialiștilor obligați să meargă să lupte pentru Rusia

Decizie de ultimă oră. Conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a decis să-și trimită susținătorii la lupte în țara mamă Rusia, pentru a apăra țara pe care aceștia par s-o iubească atât de mult.

Mai mulți deputați PSRM deja au și început a umbla cu listele prin satele și orașele din Republica Moldova pentru a-i obliga pe toți susținătorii lor să meargă să-și apere cea de a doua țară, Rusia:

„Susținătorii noștri mereu l-au susținut pe domnul Putin și au iubit Rusia, ei mereu au vrut să meargă acolo. Acum le oferim șansa tuturor iubitorilor Rusiei să meargă să-și apere țara, vor fi trimiși la lupte în Ucraina după cum a anunțat domnul Putin. Acum o să vedem în sfârșit dacă susținătorii noștri chiar vor să ne unim cu Rusia. Evident noi deputații dar și membrii familiilor noastre nu vor merge în Rusia că avem destule de rezolvat aici în Moldova. Dar îi trimitem pe susținătorii noștri pentru că știm că ei iubesc Rusia.” – ne-a declarat un deputat de-al Socialiștilor care n-a dorit să-i divulgăm numele.

Vladimir Putin, președintele Rusiei, s-a arătat foarte mulțumit de decizia socialiștilor de a-i obliga pe membrii lor să meargă să lupte:

„Noi tocmai căutăm luptători și deja am înrolat în armată obligatoriu pe toți bărbații noștri între 18 și 75 de ani. Avem niște bărbați foarte puternici, ca și în Republica Moldova. Noi am susținut Partidul Socialiștilor cu bani în campaniile electorale și fel de fel de cadouri, acum este rândul lor să ne ajute pe noi.” – s-a arătat convins Putin, făcând aceste declarații într-o conferință de presă.

Astfel, în curând s-ar putea vota o lege care-i obligă pe toți bărbații de la 18 ani în sus din Republica Moldova care susțin Socialiștii să meargă la Rusia pentru a lupta. Aceștia vor fi organizați cu autocare și vor primi și un premiu în valoare de zece mii de ruble drept recunoștiință. S-ar putea ca și susținătorii partidului ȘOR să fie trimiți în curând pentru a lupta în Rusia, dat fiind faptul că Vladimir Putin are nevoie de luptători.

Articole asemănătoare