Deputat Socialist de la Căușeni l-a apucat diareea bălegând întreg sediul

Poze nu prea frumoase de la Sediul PSRM din Căușeni care a fost bălegat la propriu din cauza unui deputat socialist pe care l-a apucat diareea. Acesta s-a căcat în întreg sediul socialist încercând s-o facă mai întâi într-o sacoșă – renunțând mai apoi la idee din cauza cantității de excremente eliminate.

Deputatul Jănel Pălitu din Căușeni ar fi mâncat fasole chiar dis de dimineață din cauza că soțiia nu i-ar fi gătit altceva. Mâncând de mai bine de patru zile la rând doar fasole,pe acesta l-ar fi apucat o diareea mai ceva ca la cal – cel puțin așa crede acesta.

Socialiștii în frunte cu Dodon și Greceanîi urmează să convoace o echipă de profesionaliști din interiorul Partidului care au experiență cu diareea și să creeze o comisie care să analizeze circumstanțele dar și cazul mai bine și probabil să-l tragă la răspundere pe deputatul din Căușeni din cauza că a distrus aproape întreg sediul din Căușeni, căcându-se la propriu chiar pe imaginea partidului PSRM.

Mai mulți analiști politici s-au arătat surprinși de acest fapt. Un deputat PSRM care a vrut să-și păstreze anonimatul ne-a declarat însă că în sediul de la Căușeni partidul nu deținea o toaletă în interiorul sediului ci doar una afară care era mereu ocupată în mare parte din cauza deputatului Vasile Bolea. Totodată, acesta ni s-a și plâns că de câteva ori a făcut și el în pantaloni la o ședință a partidului, fiind că toaleta era ocupată și mai stăteau alți 4 deputați în rând.

Articole asemănătoare