Deputata Fericiun Crecit a comis o gafă și în acest an: „Cu Nanu Bou”

O mai știți pe deputata Socialiștilor care cu doi ani în urmă ne-a urat Fericiun Crecit în loc de Crăciun Fericit? Ei bine de această dată tot ea a revenit într-un live unde ne-a felicitat cu Anul Nou, făcând însă iarăși o gafă de proporții.

Deputata vorbitoare de limbă rusă a ieșit și de această dată în fața lumii într-un live, fiind mai convinsă ca niciodată că a învățat și mai bine limba română și ne va putea felicita corect măcar de această dată – însă ghinion. În loc să ne ureze un An Nou Fericit, aceasta ne-a transmis: “Cu Nanu Bou”:

„Dragi cetățeni, mă bucurăm să mă am pe față la dumnevoastră și în acest an. Vreau să vă urez o sărbătoare de trecere între ani fericiune și multe sănătățuri în familia dumnevoastră. Fie ca noul an să vă ureze multe bucurii și realizare în viețurile dumnivoastră, astfel încât într-așa fel să fiți binecuvântate de Domnul nostrul. Vreau să le aduc mulțumiri și la colegi de la partide, pentru că fiindcă ei m-au susținut în toate lucrurile pe care le-am fi făcut împreună. Vă urez cele mai bune felicităruri din lume și cu Nanul Bou. La mulți ani!” – a declarat deputata în live-ul de pe Facebook, care însă la scurt timp după publicare a fost șters după ce aceasta și-a dat seama că a comis iarăși o groază de greșeli gramaticale și de vorbire.

Am contactat echipa deputatei pentru un comentariu iar un purtător de cuvânt ne-a declarat că aceasta se va mai antrena și va încerca să ne felicite corect, dar deja la anul: „Doamna Ala va încerca să învețe limburile românești și să felicite popoarele moldoveanu dar la anul viitor, vă rugăm până atuncia să ne înțălejeți și să așteptați răbdători. Vă urăm un nan nou fericiun și cu detoate. La mulți nani!” – ne-a declarat Veaceslav Ivanovici, purtătorul de cuvânt al deputatei.

Articole asemănătoare