Deputata PSRM care mânca online, surprinsă la toaletă într-o altă şedinţă

Moment jenant din nou pentru deputata din PSRM care cu ceva timp în urmă a fost surprinsă mâncând chiar în timpul unei ședințe. La o altă ședință a unei comisii, deputata a fost surprinsă chiar în timp ce făcea la toaletă.

Deputata din PSRM se pare că a mers la toaletă iarăși după ce a mâncat și a pus un pic telefonul jos, uitând că se află într-o ședință în care colegii dezbat și discută despre legi importante în folosul cetățenilor. Aceasta se pare că nu a observat acest lucru, fiind că stând pe toaletă a scos un ziar de-al socialiștilor din care a citit câte ceva, după care și-a șters fundul cu același ziar.

Când a văzut că colegul Bolea din PSRM i-a atras atenția, deputata a început a țipa și a închis brusc conferința online. După care aceasta revenit și și-a cerut scuze, motivând mai în glumă mai în serios că cireșele mâncate ieri își au efectul.

Deputații au râs un pic după care și-au continuat ședința. Incidentul nu a rămas neobservat – dat fiind faptul că alte sute de instituții media din țările europene dar și din Rusia au relatat despre cazul socialistei făcând-o de rușine în fața unei întregi lumi.

Articole asemănătoare