Descărcări electrice la Orhei după ce Tauber și-a uitat microfonul în priză

Situație neplăcută pentru mai mulți cetățeni din Orhei care au avut de suferit descărcări electrice între orele 18 și 23 după ce Mariana Tauber ar fi lăsat în priză un microfon, trei iPhone-uri dar și patru mașini electrice pe care aceasta la deține.

Incidentul a luat prin surprindere întreg Orheiul după ce în câteva sute de case s-a stins brusc lumina. De vină nu este nimeni altcineva decât Mariana Tauber, cel puțin asta cred vecinii care ni s-au plâns: „Păi iaca Marina Tauber tot timpu își încarcă ba mașinile electrice, ba generatoarele celea de lumină… dapăi acelea mănâncă lumină și toată mahala dar și mahălile din apropiere fie li se arde ceva, sau chiar rămân fără lumină. Nu se poate atâta, sincer să vă spun ne-am săturat deja cu totul”

Pe de-o altă parte Mariana Tauber respinge orice acuzații: „Știți ce, e casa mea și eu acolo fac ce vreau eu. Ce chiar nu am voie să-mi încarc microfonul pe care-l folosesc de fiecare dată pe scenă pentru ca lumea să mă audă mai bine. Cât despre altele, am și eu 4 mașini electrice pe care le încarc la rozetcă, ca orice moldovean, și nu văd nimic rău în asta. Două le-am primit cadou iar celelalte două mi le-am cumpărat din bani munciți cinstiți, dacă nu mă credeți uitațivă în declarația mea de avere” – ne-a declarat Mariana Tauber înfuriată foc pe vecini.

Pentru a calma însă spiritele, Ilan Șor a intervenit în rândul vecinilor și între Tauber și le-a promis că va aloca 20 de milioane de Euro pentru a instala la Orhei câteva moriște de vânt care vor genera curent pentru tot Orheiul gratuit – proiectul ar putea deja începe anul viitor dacă Ilan Șor va primi un credit de la o bancă din Moldova pe care-l așteaptă deja de ceva timp.

Articole asemănătoare