Din cauza secetei un moldovean și-a unit robinetul de la bucătărie cu butoiul de vin din beci

Ingenios. Din cauza caniculei din ultima vreme și a lipsei de apă, unui moldovean de la Rădeni i-a venit ideea de a-și conecta robinetul din bucătărie la butoiul de vin din beci.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani susține că are câteva butoaie de vin de tot felul și că, pentru a economisi apa la rugămintea guvernului care în curând ar putea-o sista timp de câteva ore, cetățeanul s-a gândit să folosească vinul în loc de apă:

„Nu prea avem apă și vrem să facem economie, dar în beci butoaiele sunt pline de vin. Avem vreo 4 tone de vin, cred că ne ajung pe vreo câteva săptămâni la băut, gătit și spălat hainele. Știți, așa-i la noi moldovanu, îi tare ingenios. Păi Isus Hristos tot a transformat apa în vin, iaca Biblia nu spune dacă el s-a scăldat în apă sau în vin dar eu cred că dacă Hristos era moldovan apăi precis se scălda în vin. Tre să-l întreb pe preotul din sat și am să vă spun.” – ne-a declarat nea Vasile, săteanul din Rădeni căruia i-a venit ideea. Totuși, unui vecin de-al său, din cauza că nu prea are vin, i-a venit o altă idee și mai ingenioasă.

Bărbatul și-a conectat toate robinetele de la baie și bucătărie cu butoaiele de vodcă din cauza că aceasta arată mai degrabă ca apa și dezinfectează atât corpul cât și hainele.

Articole asemănătoare