Din dragoste pentru ţară? Partidul Comuniştilor devine Partid pro-European

Moldfy

Decizie de ultimă oră luată de liderul Comuniștilor Vladimir Voronin. Acesta a decis să schimbe direcția partidului într-unul pro European după ce în ultima vreme Rusia nu mai dorește să-i finanțeze partidul din cauza rezultatelor proaste din sondaje.

Voronin speră că astfel, Europa va fi de acord să-i doneze bani pentru finanțarea partidului Comuniștilor în Campania de la Prezidențialele care vor avea loc pe 11 Iulie. Nu se știe însă ce se va întâmpla cu blocul Comuniștilor și Socialiștilor – alianța celor două partide, dat fiind faptul că Socialiștii sunt Pro-Rusia iar Comuniștii devin Pro-România.

Totușu Dodon crede că dacă Comuniștii își schimbă direcția spre Uniunea Europeană, atunci blocul cu socialiștii ar fi unul perfect fiind că îl vor putea vota atât cetățenii care vor integrarea Moldovei în Uniunea Europeană, cât și cei care vor ca Moldova să-i fie mai aproape Rusiei.

Devenind un partid pro-European, Comuniștii au declarat că imediat încep a susține drepturile persoanelor LGBT, drepturile omului și un sistem capitalist ca în vest. Totodată, Comuniștii s-au arătat de acord în legătură cu Unirea Republicii Moldova cu România – lucru cu care chiar de câteva zile în urmă aceștia nu erau absolut deloc de acord.

Postarea anterioară

Dodon l-a sunat să-l felicite pe Putin cu Ziua Rusiei dar Putin i-a închis

Următoarea postare

Cadouri electorale? La Orhei Partidul ȘOR împarte jucării susținătorilor

Related Posts