Din reflex. Un alt cumnat de-al lui Dodon a înghițit câteva ceasuri rolex nedeclarate

După ce ieri un cumnat de-al lui Dodon a fost prins de către CNA chiar în timp ce mânca un document probă, astăzi un alt cumnat de-al lui Dodon vizitat de procurori la fel a decurs la un gest destul de ieșit din comun.

Astăzi, CNA-ul a vizitat un alt cumnat de-al fostului președinte al Republicii Moldova Igor Dodon. Când i-a văzut pe oamenii legii, cumnatul lui Dodon a înghițit câteva ceasuri de mână de tip rolex care valorează în total 2600 de Euro. Un purtător al Centrului Național Anticorupție, rămas fără cuvinte, ne-a povestit mai multe despre acest caz:

„Hai că înțelegem când înghit documente, că vor să scapă de ele și ăsta-i un mod ingenios. Dar când l-am zărit astăzi în jurul amiezei pe un alt cumnat de-al lui Dodon chiar în timp ce mânca niște piese dintr-un ceas rolex, fiindcă se temea să nu fie întrebat de unde are ceasurile, cred că a procedat așa din confuzie.. acest lucru ne-a lăsat chiar pe noi fără cuvinte, nu ne-am așteptat la așa un lucru. Plus la asta, atât soția cât și soacra cumnatului lui Dodon – ambele rugumau și ele ceva, însă n-am mai putut să depistăm ce anume fiindcă au înghițit acele lucruri demult. Medicii legiști au luat însă câte o analiză de salivă și au depistat că și acestea au înghițit niște obiecte metalice, probabil aur, dar și niște bani. Doamne ferește, în toată cariera mea la CNA n-am văzut una ca asta.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Național Anticorupție.

A fost nevoie și de intervenția ambulanței pentru a extrage ceasurile din gâtul bărbatului cu ajutorul unui magnet puternic pe care-l dețin doar medicii și polițiștii. Soția și soacra bărbatului la fel au fost cercetate, fiindcă în timp ce CNA-ul efectua controlul, acestea rugumau și înghițeau și ele cu greu. S-a depistat că soția cumnatului lui Dodon a înghițit mai multe brățări de aur și de argint dar și câteva sute de Euro. Soacra ar fi înghițit o piesă de șah din aur, cel mai probabil dăruită însuși de Igor Dodon.

Articole asemănătoare