Doctorița cu mască Photoshop sparge tăcerea: „Păi eu chiar am 3 urechi”

Declarații de ultimă oră de la doctorița dintr-un spital de copii după ce recent spitalul a postat pe Facebook poze în care în realitate doctorii nu purtau măști, ci măștile au fost adăugate în Photoshop. O doctoriță sparge însă tăcerea și susține contrariul.

După ce recent spitalul de copii „Valentin Ignatenco” din Capitală a postat pe Facebook mai multe poze în care medicilor le-a fost adăugate niște măști în Photoshop, o doctoriță din spital a venit cu precizări declarând că poza n-ar fi fost Photoshop și că în realitate aceasta chiar ar avea 3 urechi așa cum se cunoaște în poză:

„Vreau să vă declar că zvonurile precum că am fi pus măști prin Photoshop sau am fi editat pozele de pe Facebook sunt absolut false. Fiindcă dacă veniți să mă vizitați o să vedeți că eu chiar am 3 urechi așa ca în poză, într-o parte la mine am două urechi în loc de una și nu-i asta niciun Photoshop. Plus la asta colegul meu din altă imagine tot purta o mască, chiar dacă mulți spun că se cunoaște că masca-i adăugată în Photoshop. Nu-i adevărat, pur și simplu s-au rupt ațele măștii iar colegul a fost nevoit să și-o lipească masca de obraz cu niște clei pentru ca aceasta să țină.” – ne-a declarat doctorița.

poza cu un alt medic care și-ar fi lipit masca de obraji cu clei.

Nu este prima dată când prin Online-ul moldovenesc se falsifică tot felul de poze. În ultima vreme tot mai multe fete de pe Facebook și Instagram utilizează Photoshop-ul pentru a-și mări fundurile și sânii, ochii sau chiar ochii și capul pentru a părea mai deștepte și mai frumoase. Experții în domeniu consideră că ar fi nevoie de o lege care să interzică faptul de a posta pe Facebook poze contra-făcute în Photoshop, mai ales pentru cei din instituții importante precum spitaluri sau instituții de stat.

În trecut, chiar și unii politicieni, precum fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon, mai obișnuiau din când în când să adauge prin Photoshop participanți la proteste pentru ca adunările să pară și mai mari decât erau. De când a venit însă pandemia, politicienii mai degrabă șterg oamenii de la adunări tot prin Photoshop pentru ca să pară că se respectă regulamentele Covid.

Articole asemănătoare