Dodon a organizat iarăși proteste că-i trebuie poze pentru Odnoklassniki

Astăzi Socialiștii au mai organizat un marș în formă de protest însă nimeni nu prea știe cu ce ocazie. În acest sens, Serghei Hîrbu, un analist politic de la noi care a studiat cândva educație fizică și sportivă la ASEM, a venit cu o explicație referitor la disperarea lui Dodon de a organiza proteste.

Într-o convorbire online, analistul ne-a declarat: „Dodon vai de capul lui, umblă din colo în coace ca o rață mută care nu știe ce-i cu dânsa. Ba s-o dus iarăși cu Voronin să-i pupe fundul, ba merge pe la babe să-i ghicească prin ouă, ba organizează tot felul de proteste și prostologii să-și mai facă niște poze pentru Odnoklassnici, pentru Feisbuci.. că altceva omul ista nu știe să facă. Cât o fost președinte s-o filmat peste tot: pe la Biserici, cu Kirkorov, Sub Kirkorov, Asupra lui Kirkorov.. omul ista nu-i sănătos la cap sincer să vă spun.”

De aceeași părere este și un psiholog din Chișinău, fost medic de-al lui Dodon care l-a diagnosticat cândva drept „bolav cu capul”. Psihologul Ghenadie Poalelungi a venit și el cu o explicație: „Noi în psihologie analizăm tot felul de persoane stricate la cap și sincer să vă spun la mine vin tot felul de pacienți și îmi povestesc tot felul de lucruri, dar nici odată nu am văzut așa un caz grav ca Dodon.. omul ăsta acum spune una, acum face alta.. nici Voronin nu-i mai departe. Cândva Dodon mi-a fost pacient și văzând cât de grav bolanv el este, eu am decis să mă lepăd de el și să nu-i mai fiu medic, chiar dacă mă plătea binișor, căci cu omul ista dacă te legi singur devii mai bolnav”

Experții judecă în special comportamentul lui Dodon față de cetățeni, care ar utiliza cetățenii chiar ca pe niște lucruri, dându-le câțiva bani în cruce și scotându-i organizat în rutiere și busuri la proteste pe timp de pandemie.

Articole asemănătoare